Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Sinoz'un Ton Eşitleyici Güneş Kremi Çok Kötü

Sinoz'un Ton Eşitleyici Güneş Kremi Çok Kötü
Gülçin
20 Haziran 2024 10:07

1517917 sipariş nosunda görebileceğiniz Sinoz Spf50+ Pure Cica Tiger Grass Anında Ton Eşitleyici Fluid Yüz Güneş Kremi aldım. Bu ürünün Sinoz Pure Cica Tiger Grass Ton Eşitleyici Yoğun Onarıcı Yatıştırıcı Kızarıklık Karşıtı Yüz Kremi ile aynı etkiye sahip olup ilaveten de +50 SPF olduğunu düşündüm. Ancak kesinlikle aynı etkiye sahip değil. Bir kere parlak bitişli ve asla kusur kapatmıyor. Diğer kremden 2 kavanoz kullandım çok memnundum o kadar güveniyordum ki markanıza kutusunu bile attım kullanmadan. Ancak pişman oldum. Ya bana bedelsiz Sinoz Pure Cica Tiger Grass Ton Eşitleyici Yoğun Onarıcı Yatıştırıcı Kızarıklık Karşıtı Yüz Kremi gönderin ya da bu aldığım güneş kremini bu şekilde iade alın. Beni mağdur etmeyeceğinizi umuyor ve ivedilikle cevap bekliyorum.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Sinoz Güneş Kremi Yüzümde Yanma ve Kızarıklık Yaptı

Hatice
18 Eylül 2025 00:11

Sinoz Ürünleri Cildimde Kaşıntı Ve Yoğun Yanma İle Ciddi Mağduriyet Yarattı

İrem
05 Haziran 2025 18:41
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
17 Mart 2025 01:43
Cilt Ürününde Hayal Kırıklığı Ve Kötü Deneyim
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sinoz Pink Touch Güneş Kremi Cildimde Alerji Ve Döküntüye Sebep Oldu, Müşteri Hizmeti Yanıt Vermiyor

Büşra
08 Mayıs 2025 21:35
Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
08 Nisan 2025 12:38