Sinbo Blender Kapak Sıkışması

Sinbo Blender Kapak Sıkışması
Gamze
21 Mayıs 2024 23:22

Sinbo marka smoothie blenderi aldım alalı daha henüz bir ay falan oluyor ancak kapağı garip bir şekilde sıkıştı ve hiçbir şekilde çıkmıyor. Burada bu tarz benzer şikayetlere sahip arkadaşları gördüm. Arkadaşlara gösterdiğiniz hassasiyeti aynı şekilde göstermeniz dileği ile umarım gereken yapılır. Teşekkür ederim

22 Mayıs 2024 10:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

Selda
Selda

Merhabalar ürün bana doğum günümde hediye alındı. Kapak sıkışma sorunu olduğu için neler yapabilirim diye bakarken gördüm bu sorun çoğu kullanıcıda varmış nasıl düzelir bu acaba yetkili biri var mı bununla ilgilenen

İsmail sonuçtan çok memnun

Sinbo Smoothi Blender Kapağı Sıkıştı

İsmail
18 Ocak 2024 19:27
"Buraya yazmak aklımdan çıkmış ancak firma şikayetimden çok kısa bir süre sonra iletişime geçti. Sorunun giderilmesi amacıyla servis hizmeti için ücretsiz kargo kodu tanımladı. Ancak kargoya vermeden önce son bir kez çevirerek açmayı denedim normal şekilde ve sorun kendiliğinden çözüldü. Bir daha da henüz tekrar etmedi."
Sinbo Smoothi Blender Kapağı Sıkıştı
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
09 Haziran 2024 15:27
"Arayan kişi o kadar nazikti ki ürünü nasıl düzelteceğimi söyledi bir kırılma durumu olursa yerine yenisini göndereceklerini söyledi. Çok memnun kaldım. Teşekkürler..."

Sinbo Blender Setin Kapağı Açılmıyor

01 Ağustos 2023 18:40