Burcu sonuçtan memnun

01 Aralık 2023 21:47
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Firma, ürünümü bir üst modeli ile değiştirerek, mağduriyetimi giderdi. Teşekkür ederim.”

04.05.2023 tarihinde Balıkesir Aydın Ticaret yetkilisi a******* Bey' den Simfer Marka M7033 midi fırın aldım; aldığım günden beri sıkıntılar bitmedi. Aldığım ürünü zaten 20 gün geç teslim ettiler. Turbo fırın diye sattılar, Turbo çıkmadı, piyasa fiyatından 1000 TL fazlaya sattılar. Aldığım günden beri iç tepsisi düşüyor. İçinde yemek varken kaç kere düştü bilmiyorum bile. Tamire gitti geldi. Hiçbir sorun düzelmedi. Kaç kere hem Aydın Ticareti hem de Simfer ile iletişime geçtim ama hiçbir çözüm bulunmadı. Kesinlikle TAV. Si. Ye etmiyorum. Paranızla re. Zil olmak istemiyorsanız Simfer' den u. Zak du. Run. Ayrıca yemekten sonra malum tepsi düştüğü için fırını temizlemek üzere kapağını açtım kapak elimde kaldı. Ben eşyalarıma kibar davranan biri olmama rağmen, 6 ayda fırın tamamen elden çıktı. Son fotoğrafta vidanın beyaz dolap üzerinde ki tozlarını özellikleri silmedim, anlık olarak görünüz diye. İnanılır gibi değil. Bu marka ve ürün hakkında benzer şikayetler dünya kadar yapılmış.

05 Aralık 2023 11:13 (Şikayetten 3 gün sonra)
15 Ocak 2024 13:56

Ferhat
19 Mart 2024 20:48
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
29 Şubat 2024 14:04
"Genel merkez deki Ayşe hanıma çok teşekkür ediyorum"

Didem
22 Ağustos 2023 14:04
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
08 Temmuz 2024 23:23
Leyla sonuçtan memnun

Leyla
16 Ocak 2024 13:37
"Şikayetim çözüldüğü için teşekkür ederim."
Simfer Kategorileri