Hakan sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 13:39
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Ayşegül hanıma ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Marka ürünün arkasında durarak mağduriyetimizi gidermiştir”

19.03.2021 tarihinde satın almış olduğum Simfer ankastre set; garanti süresinin hemen dolmasından sonra fırında alt ısıtıcısı, davlumbazda ise 1. Kademe fan motoru çalışmamakta ve ürün süs çıtaları kalkmış bulunmaktadır. Ürünler ile ilgili kullanıcı hatası olmasının mümkün olmaması ve garanti süresinin dolmasından birkaç ay sonra hemen arızaların çıkması planlı eskitme ve kalitesiz üründen kaynaklandığı gayet açıktır. Fırın ısıtıcısı servis ile değiştirilmiş olup, davlumbaz tamiri için verilen fiyatın sıfır fiyatına denk olması yüzünden yaptırmadım. Firmayı seçerken yerli ve milli olmasından dolayı tercih etmiştik; ancak garanti süresi sonunda böyle sorunlarla karşılaşılması, firmayı tercih etme konusunda bizi pişman etti. Bu sebeple firmanın, ürünlerinin arkasında durarak kullanıcı hatası olmayan bu sorunlarla ilgili mağduriyetimi gidermesi bizi çok mutlu eder. Olumlu dönüşlerinizi bekliyorum. Olumlu dönüş olmaması halinde, markayı tercih edecek müşteriler için, tercih konusunda bu durumda mağduriyet yaşamamaları için faydalı olması dileğiyle.

13 Aralık 2023 14:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın P., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

14 Aralık 2023 19:28

27 Temmuz 2023 16:57
Funda sonuçtan çok memnun

Funda
03 Temmuz 2023 17:39
"Müşteri hizmetlerinden Ömer bey arayıp şikayetlerim üzerine çözüm sunup sorunumu giderdi çok teşekkürler ederim Simfer..."
Simfer Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru