Yanlış İsimle Yapılan Poliçe Ve Geciken İade Sorunu

Yanlış İsimle Yapılan Poliçe Ve Geciken İade Sorunu
14 Aralık 2024 17:45

06.12.2024 tarihinde web sayfası üzerinden yapmış olduğum zorunlu trafik sigorta poliçesinin yanlış isim ve soy isim (aracın eski sahibi) yazılmasından dolayı 10.12.2024 tarihinde poliçe iptali için başvurduğumda bana 1 iş günü içerisinde sonuçlanacağı söylendi fakat 4 iş günü geçmesine rağmen bir sonuç çıkmadı ve asıl kabul edilemeyecek olan, benim iade alacağım poliçe bedeli kartıma henüz yatmadan Sigortam.net tekrar kartımdan uygulanan 591 ₺ indirimi tahsil ediyor. Yaklaşık olarak 2014 yılından bu yana çalıştığım Sigortam.net benim için bitmiştir. Sigorta yaparken müşteri hizmetlerine 1 saniyede bağlanırken iptali için dakikalarca bekletilmesi kabul edilemez. Yeni ve doğru bir poliçe için fiyat aldığımda Sigortam.net 23 bin küsur fiyat verirken başka bir tedarikçiden 11 bin küsur paraya sigorta yaptırdım. Demek ki en ucuzu artık değilsiniz.

14 Aralık 2024 18:00 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

17 Aralık 2024 18:20

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebin ile ilgili iletişim bilgilerinden sana ulaşamadık. Bu nedenle SMS ile bilgilendirme yaptık. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Sevgilerimizle, Sigortam.net

Erdem sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 12:15
"Teşekkürler Sigortam.net! Ancak Şikayetvar.com ada çok teşekkür ederim. Sigortam.net sorunumu çözmeyip buradan ilettiğimde çözdüler 🙏"

Sigorta İptalinde Oyalama Ve 23.000 TL İade Sorunu

04 Ekim 2025 14:53
Furkan sonuçtan memnun

28 Temmuz 2024 00:15
"Biraz uzun sürdü ama çözülmesine sevindim. Teşekkürler..."
Sigortam.net Değiştirilemeyen Trafik Poliçesi Sorunu
Burcu sonuçtan çok memnun