Onur sonuçtan çok memnun

Sigortam.net Kendi İndirimini Geri İstiyor

Sigortam.net Kendi İndirimini Geri İstiyor
15 Kasım 2023 10:14
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Çok ilgili ve anlayışlı biriydi Uğur bey. Sırf onun çabası için markayı değiştirmeyeceğim teşekkürler”

Tüm araç sigortalarımı sigortam.netten yapıyorum Haziran'da yaptığım sigortayı aracı sattığım için iptal ettim. Ardından hemen 1 gün bile geçmeden yine sigortam.netten yeni aracın sigortasını yaptım. Bana eski sigortada uygulanan indirim olan 259₺ yi geri alacaklarını kart bilgilerini istediler. Böyle saçmalık olamaz yeni sigortayı da sizden yaptırdım. Benim gibi daimi müşterinizi 250 lira için kaybedeceksiniz bu para talebi iptal edilmezse bir daha asla bu platformdan alışveriş yapmam

15 Kasım 2023 10:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

15 Kasım 2023 12:53

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen, bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Onur

Sigortam.net Ücret İadesi Çekimi

09 Kasım 2023 16:52
Erdem sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 12:15
"Teşekkürler Sigortam.net! Ancak Şikayetvar.com ada çok teşekkür ederim. Sigortam.net sorunumu çözmeyip buradan ilettiğimde çözdüler 🙏"
Yasemin sonuçtan çok memnun

02 Mart 2024 14:09