Birevim Ve Sigortambir Tarafından Rızam Olmadan Yapılan Kasko Hk

28 Şubat 2024 12:39

2004661-5 numaralı projemden araç finansmanını Birevim aracılığıyla 3 ay gecikmeli aldım. En başta aracı alırken kasko ve sigorta yaptırmayı zorunlu tutuyorlardı ve bu minvalde yaptırdık. Aracım 425.000 TL'lik projeden 68.000 TL gibi bir borcum kaldı ve ödemelerim devam ediyor.

Trafik sigortası zamanı geldiği için poliçemi yeniledim ancak kasko için sözleşmem de yenilemem gerektiğine dair bir ibare ve imzam bulunmamasına rağmen ve beni arayan çağrı merkezi personeli ya da Birevim çalışanına Temsilcimle görüşmem gerekiyor Kasko yaptırmak zorunda değilim sözleşmemde eğer varsa böyle bir ibare kabul ediyorum şeklinde görüşmemiz oldu. Bu aşamadan sonra 4-5 gün önce aylık ödememi yapmak için girdiğimde fazla ödeme çıktığını gördüm ve araştırdığımda kasko anlaşmalı oldukları sigortambir tarafından yapıldığını anladım. Bunun üzerine sigortambir ile iletişime geçtim ancak hiçbir şekilde çözüm sağlamadılar ve size döneceğiz demelerine rağmen dönmediler.

Burada rızam ve onayım olmadan böyle bir işlem yapıldığı için sigortambir ve Birevim sorumlu olup rızam olmadan bu işlemin sonucundaki ödemeyi yapmayacağımı belirtmek isterim. Burada yapılan kasko Pert kaskonun ufak genişletilmiş hali. Belki ben daha geniş bir kasko yaptıracaktım, neye göre bu kasko seçildi? Ya da kasko yaptırmak istemeyebilirim.

Bu sorunun çözüme kavuşması için Birevim ya da sigortambir tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.

profile profile profile
28 Mart 2024 10:02 (Şikayetten 28 gün sonra)

Değerli Tasarruf Sahibi Engin S. Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konunun memnuniyete dönüşmesi için gerekli incelemeler yapılarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz… BİREVİM #BirlikteKolay

İsa sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 15:24
Birevim Sigortambir Sigorta Şirketinin Bilgim Dışında Kasko Uygulaması
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 11:18

11 Aralık 2023 19:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 15:02
Yanlış Borç Bildirimi Ve Bilinmeyen Sigorta Sorunu
Busra sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 21:38