Hande sonucu yetersiz buldu

27 Kasım 2023 16:27

Siemens markalı 2016 yılında aldığım buhar kazanlı ütü, su haznesi kısmı su akıtmaya başladı. Teknik servise verdim. Ürünün parçasının yurt dışından gelmesinin 3 ay süreceği ve yasal süre olan 1 ayı aşacağı söylendi. Ben bekleyebileceğimi söyledim fakat yapamayacaklarını söyleyip, tarafıma 3700 TL teklif ettiler. Öğrendiğime göre 7 yılı doldurmadığı ve tamir etmediği için teklifte bulunması gerekiyormuş. Ben bu paraya değil buhar kazanlı, normal bir ütü bile zor alırım. Siemens tarafından mağdur edildim. Hem ütümü tamir etmiyor hem de komik bir para teklif ediyor. Marka diye, teknik servisi var diye aldım fakat durum ortada.

27 Kasım 2023 16:48 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Erol
21 Mayıs 2024 16:26

Siemens Kazanlı Ütüde Tamir Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği

Nazik
29 Haziran 09:04
Siemens Kazanlı Ütüde Tamir Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri TS45300 Ütüde Parça Tedariği Sorunu

Ersin
27 Şubat 15:17
Üzeyir sonuçtan çok memnun

Üzeyir
27 Eylül 2024 15:28
"Siemens genel merkezden duygu hanım mağduriyetimi gidermek üzere dönüş yapıldı. Mağduriyet giderildi. Siemens'e teşekkürler."
Siemens Ev Aletleri Alman Devi Firma Parça Tedariği Yapamıyormuş
Siemens Ev Aletleri Kategorileri