Mustafa sonuçtan çok memnun

Siemens Torbalı Yetkili Servisinden Şikayetçiyim

01 Temmuz 2024 21:29
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Tee”

İzmir Torbalı'da ikamet etmekteyim. Siemens İzmir Tire bayisinden buzdolabı satın aldım. Yetkili servis buzdolabını kurmak için geldiğinde buzdolabı kapağının hasarlı olduğunu ve değişeceğini beyan ettiler. 444 6688 numaralı müşteri hizmetlerinden 28.06.2024 tarihine kapak değişimi için randevu verdiler ancak o gün kimse gelmedi. Bilgilendirme de yapılmadı. Siemens müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda randevunun kafalarına göre 01.07.2024 tarihine verildiğini söylediler. 01.07.2024 tarihinde gün boyu Siemens müşteri hizmetlerini ve Siemens Tire bayisini defalarca aradığımda her seferinde servisin buzdolabı için gün içinde geleceği söylendi ancak gelen olmadığı gibi Siemens servisi hiçbir arama yapmadı. Bu kadar ilgisiz ve ciddiyetsiz bu durumdan dolayı mağduriyetim devam etmektedir. Mağduriyetim ivedi olarak giderilmediği takdirde CİMER, Ticaret Bakanlığı'na şikayet ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuru dahil tüm yasal haklarımı Siemens kurumuna karşı kullanacağımın ve Siemens yetkili servisinin ciddiyetsizliğinden ve umursamazlığından son derece rahatsız olduğumun bilinmesini isterim. Mustafa D*** - 505 ****78 03

02 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

05 Temmuz 2024 11:14

Tee

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

19 Ekim 2024 15:44
Süleyman sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 18:21
"Siemens Genel Müdürlüğünden Rabia Hanim'a çabalarından dolayı teşekkür ederim"

13 Haziran 2024 11:56

25 Nisan 2024 17:30