26 Mayıs 2023 16:56

Siemens Kurutma makinemiz, Siemens Yetkili Servise bakıma gittiğinden beri sağlıksız çalışıyor. Banyoda bulunan makine çalıştığında, resmen banyo içine yağmur yağıyor... Servis ile tekrar iletişim sağladığımızda, bu normaldir gibi garip bir cevapla karşılaşıyoruz. Kumanda panelindeki gösterge içi bile buhar oluyor. Banyomuz, banyo dolaplarımız, fayanslarımız, tavan kısmı ve yerler perişan halde. Acil çözüm istiyorum. Bu modeller böyle... Denilerek, bu konu servis elemanları tarafından kulak arkası ediliyor. Acil çözüm bekliyorum. Bu işi Tüketici Mahkemesi'ne kadar götüreceğim.

26 Mayıs 2023 17:03 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Cem
Cem
26 Mayıs 2023 17:15

Bu otomatik matbu mesajınız, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Dünya markası, Alman Kalitesi, Dünya kalitesi diye, dünyanın parasını verip, ürünlerinizi alıyoruz ve bunlarla karşılaşıyoruz. Çamaşır kurutacağına, banyoda bize yağmur yağdırıyor. Ürününüzü, Servis elemanlarınıza adresimizden aldırın. Düzgünce adam gibi tamirini tedariğini yapın. Adam gibi çalışır vaziyette teslim edin. Bakım adı altında servisinize dünyanın parasını veriyoruz. Makineyi günlerce bekliyoruz. Servisten geliyor. Eskisinden daha beter olmuş... Böyle marka olmaz, böyle hizmet olmaz. Şikayetçiyim. Sonuna kadar da gideceğim.

Pelin sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 12:52
"Sorun çözüldü teşekkürler"
Siemens Marka Kurutma Makinesi
Siemens Marka Kurutma Makinesi

25 Şubat 2024 21:57
Siemens Kurutma Makinesi Müşteri Hizmetleri Garanti Sorunu
Berika sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 17:59
Siemens'in Değişim Ürününü Teslim Edememesi
Gökhan sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 11:49
"Siemens çağrı merkezine teşekkürler."
İlgisiz Siemens Merkezi Ve Yetkili Servisi
Gülhan sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2023 12:47
"Ürün değişimi yapıldı. Süreç biraz uzun oldu ama çözüm bulundu. Teşekkürler"

Siemens Ev Aletleri Kategorileri