25 Şubat 2024 21:57

Siemens kurutma makinemizin kapağında aşırı zor açılma ve kapakta hafif bir düşüklük olması sebebiyle yetkili servisi çağırdık. (Kapağın böyle olmasının normal olmadığını mağazadaki aynı makineyi kontrol ettiğinizde anladık). Yetkili servis personeli kapakta bir düşme olduğunu ve parçanın değişmesi gerektiğini belirtti ve bu durumun herhangi bir darbe ya da kapağa asılmadan kaynaklandığını ve garanti kapsamında değiştirmeyeceğini belirtti. Fakat bizim makinemizde bırakın darbeyi birtek çizik dahi yok çünkü bizim için çok önemli bir cihaz dolaysıyla çok dikkatli kullanıyoruz. Yetkili servis bunun üzerine resim ve video çekerek Siemens şikayet merkeziyle görüşmemizi ve bu görselleri de kendisinin sisteme yükleyeceğini belirtti. Şikayet merkezi incelemesinden sonra bu durumu kabul etmeyerek kullanıcı hatası olduğuna karar verdi. Makinede en ufak bir darbe en ufak bir çizik dahi yokken nasıl bir kullanıcı hatası olabilir Siemens bu durumu resmen aleyhimize çevirerek bizden değişim için ücret talep etti. Makinemizin konumu da kullanım açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Konuyla alakalı Siemens Şikayet merkezinin vermiş olduğu bu karar kabul edilebilir değildir. Yetkili servis bizi mağdur edecekse garanti olmasının ne anlamı vardır. Konunun ivedilikle çözülmesi için gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yapacağız.

26 Şubat 2024 10:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

26 Şubat 2024 10:18
Siemens Kurutma Makinesi Müşteri Hizmetleri Garanti Sorunu

Siemens Müşteri Hizmetleri ısrarla hatanın bizde olduğunu söylüyor yanında yaklaşık 7 senedir kullandığım çamaşır makinemde en ufak bir sarkma ve düşüklük yokken hatanın bizde olduğunu belirtmeniz tamamen sorumluluktan kaçmanızdır. Arkadaşlar Siemens makine alırken lütfen tekrar tekrar düşünün sorumluluklarını yerine getirmiyorlar benden kapak ücretini talep ediyorlar tek bir çizik dahi yokken. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yapacağız

29 Şubat 2024 16:07
Siemens Kurutma Makinesi Müşteri Hizmetleri Garanti Sorunu

Siemens Müşteri Hizmetleri yine aradı, Verdikleri indirimli değişim ücretini 1 haftalık teklif olarak sunmuşlar ve hala değişim yapalım mı diye yüzsüzce ısrar ediyorlar. Gerçekten hayret verici bir durum. Ama Tüketici Hakem Heyeti ile bu problemi çözeceğiz. Tek bir çizik dahi olmayan makinede kullanıcı hatası var demek gerçekten sorumluluktan kaçmaktır. Arkadaşlar kesinlikle satış sonrası hizmetleri düşünerek alışveriş yapın bizim gibi mağdur olmayın.

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 21:52

12 Aralık 2023 10:33