Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 13:18

Siemens'ten aldığım SN23II51KT kodlu bulaşık makinesini 5 Ağustos tarihinde kapalı kutu teslim aldım. Ekim ayında garantiyi başlatacağım için kurul yaptırmadım. Aldığım 6 parça set ürününü 19 Eylül tarihinde kurulum için servis çağırdım. Bulaşık makinesi ön, arka, yan ve üst sacında derin göçükler ve ezik vb. Darbeler mevcut idi. Sıfır aldığım ve kapalı kutu teslim aldığım ürün için benden 4 bin tl para talep edildi servis hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Hasarın nereden geldiğini sizin evinizde olup olmadığını bilemeyiz deyip geçiştirdiler. Bin pişman oldum aldığıma. Böylesi kurumsal ve dev bir firmanın her tarafından hasarlı getirdikleri ürünü sanki müşterinin evinde olmuş gibi sorumluluktan kaçmaları akıl alır gibi değil. Allah'tan evimde kamera kaydı mevcut evimde hasar meydana gelmediğini videolarla ispat edip Hakem Heyeti'ne başvuracağım her türlü raporu tutturup hakkımı sonuna kadar arayacağım ve Siemens'in bana yaşattığı bu mağduriyeti tüm sosyal medya platformlarında paylaşacağım

26 Eylül 2024 13:26 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Ufuk
Ufuk
26 Eylül 2024 18:45

Siemens tarafından şahsıma dönüş yapılmış olup 3500 TL ücret istenilmiştir. Hiçbir şekilde kendi kusurların kabul etmeyen sıfır alınan ürünü hasarlı şekilde teslim eden böylesine kurumsal bir firmadan beklenmedik bir hareket. 1 TL dahil ücret vermeyeceğimi ürünün değiştirilmesi için kısa sürede ilgili tüm kurumlara şikayette bulunacağım haklarımı kullanarak tüketici heyetine başvuracağım. 1 aylık kamera görüntüsü sunularak ürünün evimde hiçbir hasar almadığını ispat edeceğim. Yaşadığım mağduriyet için onarımı dahil kabul ederken artık değişimden başka hiçbir teklifi kabul etmeyeceğimi bildirmiş olayım.

Siemens Ev Aletleri Hasarlı Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

04 Ocak 2024 17:47
Siemens Ev Aletleri Hasarlı Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 12:27
Siemens Ayıplı Kırık Ürün Gönderdi
Siemens Ayıplı Kırık Ürün Gönderdi
Övgü sonuçtan memnun değil

22 Ocak 2024 15:56
Berika sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu

25 Aralık 2024 13:41