Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Satıcı Şube : Ordu Çilesiz, Defolu, Yanlış, Geç Ürünler!

Siemens Ev Aletleri Satıcı Şube : Ordu Çilesiz, Defolu, Yanlış, Geç Ürünler!
27 Ağustos 2023 22:39

17.06.2023 tarihinde Siemens'in Ordu Çilesiz satıcısından buzdolabı, ankastre set ve bulaşık makinesi aldık. Siparişlerimiz aylar sonra zor temin edildi üstelik davlumbazımız hala teslim edilmedi. Tayinci olduğumuz şehre açılmamış kolisiyle götürdüğümüz buzdolabı defolu çıktı. Sorun yaşamayacağımıza güvenip fazla para ödeyerek ürün aldığımız Siemens firması, kendimiz taşırken vurduğumuzu iddia etti fakat defolu kısımda vurulduğuna dair hiçbir boya döküntüsü vb. İbare yok. Bu sebeple defolu ürün ücretini ödemeyeceklerini söylediler. Bulaşık makinemizi ise istemediğimiz modeli üst modeli diye bize sormadan kendi kafalarına göre yollamışlar. Uzak mesafe olduğu için mağdur olduk. Ayrıca Çilesiz satış sorumlusunu ilk görüşme anketinde yüksek puanla oylamıştım 4 aya yakındır gelmeyen davlumbazla anladım ki her şey şovmuş. Bu kadar ücret alınıp bu kadar sorumsuz ve ilgisiz davranılması, Siemens'in ürünlerine sahip çıkmaması olacak iş değil.

28 Ağustos 2023 11:07 (Şikayetten 12 saat sonra)

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Siemens'ten Satın Aldığım Ürünler 5,5 Aydır Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Halil
16 Haziran 11:52
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bayii Ve Genel Müdürlükten Teslimat Mağduriyeti

Gizem
18 Haziran 03:25
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

Ücretini Ödediğim Siemens Ürünleri Teslim Edilmiyor, Bayi Kapanmış

Sencer
08 Mayıs 12:49

Teslimat Sonrası Hasarlı Ürünler Ve İskonto İadesi Sorunu

Hakan
30 Temmuz 12:26
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurcan
25 Haziran 2024 15:27