Bener sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 11:17
Bener'in Teşekkür Mesajı
“Derhal ilgilendiler. Beklediğim hizmet yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Bugün 22 Nisan 2024, Pazartesi, saat 10:30
2011 yılında Siemens buzdolabı aldık. Aslında normal olarak sessiz çalışan başarılı bir buzdolabı. Ancak geçen 13 yıllık dönem içinde aynı arızadan dolayı 4 CÜ kez servis almak durumu ile karşılaştım. Olay şu, dolabın buzluğu çalışıyor, ancak kendi içi yeterli soğutma yapamıyor. Buzluğun alt tarafında ve kapalı ortam içinde bulunan soğutma ünitesi buzlanma yapıyor. İki yıl önceki bakımda her şeyler değişti, 6.000 TL. Civarında bir ödeme yaptım. Bu kez, geçen hafta gene bozuldu. Servis geldi. Gene parça değişecek dendi. 1.500 TL. Talep edildi. Kabul ettik. Servisin isteği üzerine, 30 saattir dolabı çalıştırmıyoruz. Servis elemanı bu sabah için geleceklerini bildirmişlerdi. Şu saatte hala kimse yok. Evde perişanlık yapıyoruz. Yemekler konu komşuya dağıtılmış durumda.
Bu modelde bir tasarım hatası bulunduğu apaçık ortada. Ama nedense ciddi bir yaklaşımla buna bir çözüm bulunmuyor. Biz de bu gidişle her iki senede bir aynı perişanlığı yaşamak ve aynı bedelleri ödemek zorunda kalacağız. Gibi görünüyor. İlgililerden daha ciddi yaklaşım bekliyoruz. Yoksa bu şikayetlerin sonu gelmeyecek. Bu gidişle olay sosyal medyada da yaygınlaşmaya başlayacak.
Bener A****

22 Nisan 2024 13:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Bener
25 Nisan 2024 17:53

Derhal ilgilendiler. Beklediğim hizmet yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
22 Ocak 11:12

Siemens Buzdolabı Mağduriyeti Ve Çözüm Beklentisi

Ekin
07 Mart 17:49
Siemens Buzdolabı Mağduriyeti Ve Çözüm Beklentisi
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
10 Haziran 2024 11:39
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Bulut
23 Aralık 2023 23:01
Siemens Ev Aletleri Siemens Buzdolabı Kalitesizliği Ve Servis Kalitesizliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 19:28
Siemens Ev Aletleri Kategorileri