Siemens Çamaşır Makinesi Musluk Arızası

24 Haziran 2023 16:21

Siemens çamaşır makinem daha garantisi bitmeden iki kezdir musluk işareti arızası veriyor. Daha 15 gün önce teknik ekip geldi. Arka muslukta sorun olduğunu söyledi. Garanti dışında dedi. 260 TL aldı. Arka musluğu tesisatçı çağırıp yenilettim. Tekrar makine musluk işareti veriyor. Demek ki sattığınız malda sıkıntı var malınızın arkasında ya durun ya da Tüketici Hakları'na kadar götüreceğim konuyu her geldiğinizde 269 TL vermek zorunda değilim. Sorun muslukta değil malınızda.

24 Haziran 2023 16:37 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Emine
Emine

Sorun çözüldü mü acaba aynı sorunu bende yaşadım musluk değişti ama hala musluk işareti var nasıl bir çözüm üretildi

16 Şubat 2024 00:59
Siemens Ev Aletleri Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesinden Ücret İstiyor
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-3.jpg
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-2.jpg
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: Garanti Süresinde Çözülmeyen Sorunlar Ve Üretim Hatası Şüphesi

29 Aralık 2024 18:23

Siemens Ev Aletleri Kategorileri