Abdullah sonucu yetersiz buldu

26 Aralık 2023 20:26
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Rabia Hanım telefonla iletişime geçerek sorunumun çözülmesine yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ediyorum”

Kullandığım Siemens full ankastre bulaşık makinesinin sabitleyici aparatı koptuğu için bulaşık makinemiz sürekli öne doğru devrilmektedir. Bunun için servis çağırdım; kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Siemens gibi bir markaya bu kadar ince ve kalitesiz bir aparat hiç yakışmıyor. Aynı sorun oğlumun evinde de yaşandı. İki farklı dairede farklı bulaşık makinelerinde aynı sorun meydana geliyor ama kullanıcı hatası diyerek müşteriyi kaybediyorsunuz. 15-20 yıldır Siemens kullanıyorum ve ilk defa böyle bir problemle karşılaştım. Hiç yakışmadı.

27 Aralık 2023 14:05 (Şikayetten 17 saat sonra)

30 Aralık 2023 22:29
Siemens Bulaşık Makinesi Sabitleme Problemi

Şikayetimle ilgili güncelleme yapmak istedim maalesef her zaman ki gibi kullanıcı hatası olarak değerlendirip bana 550 TL parça + isçilik olarak bir fatura çıkardılar bende bunu ödemek istemediğimi dile getirdim. Kullandıkları apart kağıttan hallice ve 550 TL bir ücret istiyorlar parçanın resimlerini ekliyorum takdir okuyanların

11 Ocak 2024 20:41

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 23:52

17 Haziran 2024 13:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 16:31
Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 22:33
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 15:28
Siemens Ev Aletleri Kategorileri