30 Ocak 2024 10:3510.972

02/01/2024 tarihinde kullanmaya başlamış olduğumuz EU611BEB1E kodlu Siemens İndüksiyonlu ocağın yüzeyinde daha 1 ay olmadan derin çizikler oluştu. Microfiber bez ve özel seramik cam ocak temizleme ürünleri ile temizliğini yapmamıza rağmen böylesi bir sonuç çok üzücü. Eşim son derece titiz üzerine toz dahi kondurmuyor.
Siemens firmasının tüketicilerini mağdur etmeden çözüm üretmesi gerekir. Şikayetlere geri dönüşlerin kullanıcı hatası olarak cevaplandığını gördüm.
İndüksiyon bir ocakta yüzey ısınması çok az olduğu için çizilmesi oldukça zor.
Basitçe üretilen araç camları bile tüm hava şartlarında her çeşit temizlik malzemesi ve kimyasala maruz kalmasına rağmen çizilmiyor ve üstüne bir de sürekli silecek camı defalarca siliyor.
Siemens schott ceran ile daha sağlam ve çizilmelere dayanıklı cam ile ön plana çıkıyor ama çiziliyor.
Sevgili Siemens ailesi bilmenizi isterim ki bizler sizin ürünlerinizi tercih ederek kendimizi ailenizin bir ferdi olarak görüyoruz. Umarım yanılmıyorumdur.

30 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Levent
8 Şubat 2024 16:45

'' Siemens pişmanlıktır '' Siemens Gen. Müd. Bugün arayarak 1 haftalık bekleyişin sonucunda ' Kullanıcı Hatası' dönüşünü yapmıştır. Şunu iyi anladım cam çizilmelerinde Siemens her zaman haklı sebebi ise cam durduğu yerde çizilmiyormuş. Basit bir teknoloji ile üretilen araç ve ev camları onca kimyasala türlü temizlik malzemelerine farklı farklı silme bezlerine maruz kalmasına rağmen çizilmiyor. Siemens ise uzun ArGe çalışmaları sonucu özel olarak geliştirdiği ekstra sertleştirilmiş schott ceran camın yüzeyi sebebi belli olmayan bir durumdan dolayı çiziliyor. Bu da kullanıcı hatası oluyor. Şeker diyorlar tuz diyorlar ya da kullanılan pişirme araç ve gereçleri çizmiş olabilir diyorlar. Ocak üzerinde şeker hiç kullanmadık tuz ise titizlikle üzerinde duruyoruz pişirme araç ve gereçleri hepsini tek tek kontrol ettim nokta deforme bulunmuyor. Bu nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamıyorum. 30.12.2023 tarihinde 9.612,68 TL bir ücret ödeyerek aldığım ocağın bugünden geçerli 1 hafta süresi olan cam değişim ücreti 9.240,00 TL'dir. Siemens 2.240.00 TL indirim yaparak 7.000.00 TL ücret karşılığında cam değişikliğine yardımcı olabileceğini söylüyor. Sizce de Siemens bir pişmanlıkmıdır?

Yorumlar(5)

6 Temmuz 2025 04:03

Merhaba benim farklı bir sorum var size ocağı kullanırken 3 tane farklı gözü açınca içinden tık tık diye açma kapama sesi geliyor mu

27 Şubat 2025 11:30

Çok teşekkür ederim, umarım marka değerlerinin farkına varıp mağduriyetlerimizi gerçek anlamda çözerler.

27 Şubat 2025 02:59

Merhaba, bende de aynı model ocak var ve ilk defa bugün kullandım çok hassas ve uygun tencere ile kullanmama rağmen yüzeyde çizik fark ettim. Yarın müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorken şikayetinizi gördüm ve çok üzüldüm, Siemens bu kronik soruna acil bir çözüm bulmalı!

Siemens Ev Aletleri Ankastre Cam Ocak Kalitesizliği

2 Ağustos 2023 13:288.160

Siemens marka EO6C6PB110 model ankastre cam ocağı Siemens bayisinden 07.07.2023 tarihinde satın aldık. 2 gün sonra ocağı...

Siemens Ev Aletleri Ankastre Cam Ocak Kalitesizliği

Siemens Ev Aletleri Siemens İndüksiyonlu Ocak Çizilme

6 Ekim 2023 13:238.193

Siemens marka indüksiyonlu ocak satın aldık. Kısa bir süre sonra pişirme bölgelerini olduğu gözler kirlenmeye başladı ve...

23 Ekim 2023 11:402.504

Temmuz/2023 tarihinde yeni satın alıp taşındığımız evimiz için tüm beyaz eşya ve mutfak eşyalarını Siemens markasından s...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Siemens Beyaz Eşya Sorunları

Siemens BeyazEşya Sorunları

Betül
Siemens Yetkililer Aradı Kısa Zamanda Yani Hiç Çözüm Odaklı Konuşmadılar

SiemensYetkililer Aradı Kısa Zamanda Yani Hiç Çözüm Odaklı Konuşmadılar

Özgül
Siemens Elektrikli Ocakta Oluşan Lekeler!

SiemensElektrikli Ocakta Oluşan Lekeler!

Tuğba
Siemens İndüksiyonlu Elektrikli Ocak

Siemensİndüksiyonlu Elektrikli Ocak

Hülya
Siemens 67 Cm Gazlı Ocak Satın Aldım Fakat Memnun Değilim!

Siemens 67 CmGazlı Ocak Satın Aldım Fakat Memnun Değilim!

Seniha
Siemens Servis Yetersizliği