Yeşim sonuçtan memnun

Si-Ser İşitme Cihazları Siser İşitmeden İstemediğimi Defalarca Bildirmeme Rağmen Sürekli Mesaj

06 Ağustos 2024 22:37
Yeşim'in Teşekkür Mesajı
“Beni arayan 2 firma yetkilisine yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim.”

2018 yılında Siser İşitme adlı firmadan babam için ( 2019 da vefat etti) işitme cihazı satın aldık. O gün bugündür defalarca arayıp " bana artık mesaj göndermeyin, babam vefat etti, sizin her mesajınızda içim acıyor" dememe rağmen halen daha utanmadan mesaj gönderiyorlar. Durumu bu kadar net bir şekilde izah ettim, defalarca rica ettim, beni mesaj listenizden çıkarın diye. Ama nafile... Yıl 2024 oldu, halen daha mesaj geliyor, en son geçen haftalarda tekrar aradım kendilerini, artık hukuki yollara başvuracağım dedim. Tamam artık gelmeyecek mesaj dediler, dün yine mesaj geldi. Böyle bir saygısızlık, böyle bir vurdumduymazlık, böyle bir terbiyesizlik görmedim. Virüs gibiler; bir kere bulaştı mı bir daha kurtulamıyorsunuz. (hattım şirket hattı olduğu için kendim de iptal edemedim mesajları)

07 Ağustos 2024 13:46 (Şikayetten 15 saat sonra)
Yeşim
Yeşim
19 Ağustos 2024 21:38

Beni arayan 2 firma yetkilisine yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İşitme Cihazı Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

24 Haziran 2025 08:55
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Viva İşitme Cihazları İşlevini Yerine Getirmiyor!

21 Mart 2025 15:15
Mustafa sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 08:27
"Si-Ser Teknik Servisi cihazı bulmuş, hoparlörünü değiştirilmiş. Kulak kanalı kalıbı alınacak veya mevcut kalıptan uygun bir dış kulak kanalına giriş ucu yapılacak. Bu işlemi herhalde Karşıyaka Şubesinde yaptıracağım. Anıl Bey sorunla ilgilendi. Ona çok teşekkür ederim."
İşitme Cihazı Servis Sürecinde Mağduriyet
İşitme Cihazı Servis Sürecinde Mağduriyet
Baki sonuçtan hiç memnun değil

Duymer İşitme Cihazları İle Yaşadığım Sorunlar!

11 Eylül 2024 12:13