Shell Odunluk Metro Yanı

Nevzat
23 Ocak 2024 20:19

Bursa Nilüfer'de, Parkora AVM yakınında bulunan Shell benzin istasyonundan rahatsızlıklarımı dile getirmek istiyorum. Birincisi, gece saat 00:00 ile 01:00 arasında gün sonu devir işlemleri veya sayım bahanesiyle hizmet verilmemektedir. İkincisi, market alışverişi için benzin istasyonuna giren ve market kapısına yanaşan araçlar nedeniyle, yönlendirme yapılmadığı için araç giriş trafiği sık sık tıkanmaktadır. Üçüncü olarak, istasyon çalışanlarını hizmet başında bulmak oldukça zor oluyor, yakıt almak için onların peşinden koşmak zorunda kalıyoruz. Dördüncü olarak, tuvaletleri her kullanmak istediğimde 'bayan eleman temizliyor' bahanesiyle tuvalet kullanımı engelleniyor ama temizlikle ilgili herhangi bir faaliyet gözlemleyemiyorum. Kapılar sürekli kilitli olduğu için, 'karşıdaki benzin istasyonuna gidebilirsiniz' diyerek sürekli olarak Opet'e yönlendirme yapılıyor. Yolun karşısında yer alan Shell istasyonunda böyle bir sorun yaşamıyorum. En önemlisi ise, bozuk para üstü konusunda her seferinde 'bozuğum yok' diyerek para üstü verilmemesi ve bu durumun sürekli olarak tekrarlanmasıdır. Umarım bu konuda gerekli geri dönüşü alabilirim.

24 Ocak 2024 11:00 (Şikayetten 14 saat sonra)
Nevzat
25 Ocak 2024 01:12

Teşekkürler ilgilendiğiniz için

İlkan sonuçtan hiç memnun değil

Müşteriden Nefret Eden Shell İstasyonu

İlkan
10 Ağustos 2024 11:23
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Mart 2024 11:17
Shell Markette Karşılaştığımız Kötü Tavır
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
18 Eylül 2023 16:10