Fazli sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonda Fiyat Yanıltmaca

Shell İstasyonda Fiyat Yanıltmaca
07 Şubat 2024 13:24

7 Şubat 2024 sabah saat 08.00'de bu istasyonun yanındaki bulvardan geçerken panoda 18,75 TL olarak gördüğüm ve gaz almaya karar verdiğimde dolum pompasını takan çalışan ne kadar alacağımı sorduğunda göstergede 19,75 TL yazdığını fark ettim. İhtiyacımdan daha az olan 200 TL'lik gaz aldım. Mahallemdeki gazın fiyatı 18,70 TL olduğu için buradan neden daha fazla ödeyeyim diye düşündüm. Nakit ödeme yaptım ve kasaya giderek durumu anlattım. Bana panonun arızalı olduğu ve durumdan haberleri olduğu söylendi. Merak ediyorum, görmeyen veya dikkat etmeyen diğer vatandaşlar da olabilir. 200 TL'lik alışverişimde 10 TL zararım oldu ve eğer depoyu doldursaydım 30 TL zararım olacaktı. Günde kaç müşteri bu şekilde mağdur oluyor acaba? Eğer arıza giderilemiyorsa, oraya bir uyarı afişi asılabilir. Ben burada kötü niyet olduğunu düşünüyorum ve Shell müdürlüğünden ilgili düzeltmelerin yapılmasını talep ediyorum. İstanbul Viaport AVM'nin üstünde bulunan Shell istasyonu ile ilgili bu şikayetimi resimdeki adı ve sanı yazılı olan istasyona iletmek istiyorum.

09 Şubat 2024 14:15 (Şikayetten 2 gün sonra)
10 Nisan 2025 16:56

Şikayeti ilettik te ne oldu şubenize ihtar mı çektiniz durumu düzelttirdiniz mi sanki

Halil
25 Şubat 2024 19:27

Shell İstasyonunda Yakıt Dolumu Ve Menzil Sorunu

Alper
02 Nisan 2025 09:50
Shell İstasyonunda Yakıt Dolumu Ve Menzil Sorunu
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
26 Haziran 2023 22:18

Hızlı Dolum Sonrası Yakıt Eksikliği Şikayeti

Eralp
11 Ocak 2025 15:43
Hızlı Dolum Sonrası Yakıt Eksikliği Şikayeti
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
01 Temmuz 2023 14:29