Bostancı Shell/ Büyük Hata

27 Mayıs 2024 23:36

27 Mayıs 2024 saat 10 sularında arabama yakıt almak ve marketten alışveriş yapmak için İstanbul/Kadıköy Bostancı Shell'de bulunan markete iki Starbucks marka kahve, iki paket Winston marka sigara, 600 TL benzin ve araba kokusu almak için girdim. Kasaya yönlendiğimde, zaten yüzünde memnuniyetsiz bir ifade olan ve isminin pompacı arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla Z***** olan hanımefendi, bana hiç olmaması gerektiği gibi saygısız ithamlarda bulundu. Sigarayı, almak istediğim araç kokusunu ve akaryakıt satın alım işlemleri için kasada beklerken, kahve almak için buzdolabına doğru yöneldim. Bu sırada hanımefendiye bu kahveleri diğer karttan işlem yaparak alacağımı söyleyerek gittim. Buzdolabından kahveleri alıp geldim. Hanımefendi geldiğimde yüzünde sanki ona saygısız bir ifade yapmışım gibi bir tavırla, 'Beyefendi ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?' dedi ve benden sonra gelen müşterilere alarak açık siparişimi kapattı. Beni orada bir süre beklettikten sonra niye böyle yaptığını sordum. Bana 'Başka karttan alıyorsunuz, beni uğraştırıyorsunuz' diyerek bir anda bana yükselmeye başladı. Ona 'Sizin işiniz bu' dedim. Burada yanlış bir amaç kastettiğim veya işini küçümsediğimden dolayı değil, farklı bir karttan almam gerektiği için bunu yapabilecek kişinin o olduğunu kastettim ve bunu söyledim. Bana 'Siz bana böyle söyleyemezsiniz, siz bana hakaret edemezsiniz' diyerek bağırmaya başladı ve aldığım sigaraları kendi sağ tarafına doğru fırlatarak tuhaf bir ifadeyle arkamdaki müşteriye döndü. Çok sinirlendim ve neden böyle bir tavırla yaklaştığını anlayamadığım Z***** hanıma ciddi bir yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

28 Mayıs 2024 08:55 (Şikayetten 9 saat sonra)

Elif
02 Mart 23:34
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Motor Yağı Değişim Talebime Ret Ve İlgisizlik

12 Aralık 16:27