Arife sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 16:08

Shein'den yaklaşık 20 gündür ürünüm elime ulaşmadı. Normalde 17 Haziran'da teslim edilmesi gerekiyordu, bugün 17 Haziran ve hala ürünüm gelmedi. Yabancı dil pek anlamadığım için kargomun nerede olduğunu, iptal ve iade işlemlerini nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Shein'den alışveriş yapmak pişmanlık oldu. Özel bir gün için sipariş etmiştim, özel gün geçti ama hala kargom gelmedi. Yardımcı olur musunuz?

28 Haziran 2024 22:50

Shein den ürün aldıım yarımay postiş beğenmedim iade edeceğim nasıl edebilim lütfen yardımcı olur musunuz yabancı dil bilmediğim için de anlamıyorum iade nasıl yapacağımı bilmiyorum iletişim no veya müşteri hizmetleri vs. Yok hangi kargo ile çalışıyor PTT ile geldi ama PTT ile iade gönderilmedi

profile profile

Yorumlar (6)

Seher
Seher

Bayramdan dolayı gümrükteki yoğunluktan kaynaklanmış benimde 5 hazirandan beri takılıydı dünden beri tekrar güncelleniyor bir iki güne elime ulaşırmış seninde öyle olur yakında güncellenir

Ama
Ama

Benim hala gümrüğe verilmedi senin verildi mi

Cansu
Cansu

Birkaç aşamanız kalmış birkaç güne elinize ulaşması lazım bildiğim kadarıyla ama evet inanılmaz gecikti siparişler ben de 20 günden fazla süre önce verdim hala gelmedi

Arife

Anladım beklices mecbur o zaman teşekkürler sağ olun

Rümeysa
Rümeysa

PTT'den baktınız mi nerede olduğuna

Arife

PTT den nasıl bakacağım ki arayıp mı öğrencem

Gökyüzü
20 Temmuz 2024 12:18
1 Aydır Shein Kargom Gelmedi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Shein'den Aldığım Sipariş 2 Ay Geçmesine Rağmen Teslim Edilmedi

Gözde