Ela sonuçtan çok memnun

Shein Airline Takılı Kaldı Shein Kargo

04 Haziran 2024 08:27

Shein kargom airline receipt'te takılı kaldı 4 gündür ve arkadaşlarıma 10 günde geldi. Benimkini 23 Mayıs sabahı sipariş etmiştim, gelmeyecek diye endişeliyim ve hemen ürünlerin elime ulaşmasını istiyorum. Aynı durumu yaşayan varsa beni bilgilendirebilir mi?

05 Haziran 2024 06:20

Burda şu aralar çoğu kişinin paketi takılmış gözüküyordu Bu ara çok talep varmış dediklerine göre o yüzden gecikmeler oluyormuş. Ne kadar doğru bilemedim

05 Haziran 2024 06:23

Customer service

05 Haziran 2024 06:24

Ya yazdıkları cevabı atacağım ama atılmıyor. Ben Ticket bırakıp sormuştum

13 Haziran 2024 13:16

Arkadaşlar dün 5. Kez müşteri hizmetlerine yazdım Bu arada ilkinden sonrasında hiç de kibar değildim baktım diyor uçakta Türkiye yolunda normalde havaalanında bekliyor diye gösteriyor sheinın kendi tracking i Sonra china postaldan bakınca bu gece uçağa binmiş sabah Türkiye'de oradan da gümrüğe gitmiş PTT ye de baktım orada da öyle gösteriyor 13 gün sonra Türkiye'ye geldi toplam 3 hafta oldu o yüzden sadece sheinın takibinden değil de PTT den falanda kontrol edin. Ve umarım benimki gümrüğe takılmaz sadece anahtarlıktan aynı 3 tane aldım onun dışında 71 parça hepsi farklı şeyler umarım takılmaz 3.500 lira tutarında 1200 civarı gümrük bekliyorum. 12 tane falan takı var yani hepsi takı da değil balık ağı kıyafet oyuncak falan birbirinden alakasız şeyler takılacağını düşünmüyorum ama bakalım, gelişme olunca yine güncelleyeceğim

13 Haziran 2024 13:19

14 Haziran 2024 10:50

Bugün kargo elime ulaştı arkadaşlar

Elif

Müşteri hizmetlerine nasıl ulaştınız bana da yardımcı olur musunuz ben bulamadım burayabyazdım ama sizinle aynı sorunu yasıyorum

Gözde
Gözde

Merhaba hâlâ aynı mı? Benim 31 mayıstan beri airline receipt yazıyor. Ticket atarken hangi sorunu seçtiniz

Ela

Hala aynı Normal information kısmından seçtim çünkü süresi geçmediği için siparişimi seçerek izin vermedi shipping and refund

shein-airline-takili-kaldi-shein-kargo-1.jpg

Shein Siparişim Günlerdir Güncellenmiyor