23 Ekim 2024 23:04

www.sharkninja.com.tr resmi internet sitesinden, Shark Detect Pro Auto-Empty Sistemli Şarjlı Dikey Süpürge satın aldım. Ürün sorunsuz bir şekilde 21/10/2024 tarihinde adresime teslim edildi ve denedim, beğenmedim. Aynı gün iade talebi oluşturmak için müşteri hizmetlerini aradım ve temsilci arkadaş talebinizi aldık dedi ve dönüş sağlayacaklarını belirtti. İlgili süpürgeyi internet sitelerinde tüketici istediği takdirde 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade alacaklarını taahhüt ediyorlar fakat üç gündür müşteri hizmetlerinden iade kaydı oluşturuyorum ve her seferinde konuyu finans departmanına ilettiklerini ve dönüş yapacaklarını söylüyorlar fakat kimse dönüş yapmıyor. Ayrıca kendi internet sitelerinde iade butonu var fakat her denememde 'iade talebiniz alınamamıştır' uyarısı alıyorum. Ayrıca belirtmek istiyorum, konuyu buraya yazmamdaki amaç mahkemelik olmam durumunda elimde 14 günü geçirmeden iade talebi oluşturduğuma dair bir belge olmaması ve aynı ürünü satın alacak vatandaşların marka tecrübemle alakalı bilgi sahibi olmasıdır. Sipariş numaram SN1090.

profile profile profile

Erdinç
Erdinç
Şikayeti Çözüldü

24 gündür ücretimi iade etmediler bende sürekli arıyorum dönüş sağlayacağız diyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne cuma günü başvuru yapacağım bakalım süreç nasıl işleyecek

Onur
Onur

İade koşulları şu an çok güzel şekilde ilerliyor acele edip erken zamanda almamalıydınız bence şu an bile 30 gün koşulsuz iade sağlıklı bir şekilde sağlanıyor

Aşkın
Aşkın

Ben de detect Pro süpürge aldım bir üst modelini almak istedim. 20 gün sonra Web sitesinden iade kodu aldım ve MNG Kargo'ya ürünü bıraktım. 2 gün sonra ücret iadem yapıldı. Üstelik hiç kimse ile görüşmedim. Shark web sitesinden aldığınız ürünlerde 30 gün iade hakkı var bilginiz olsun. Bugün power detect modelini aldım çok iyi bir makine.

12 Günlük Süpürgem Tamir Edilip İade Talebim Dikkate Alınmadı

02 Eylül 2025 11:59
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Süpürgeyi 1 Gün Bile Kullanamadan İade Edemiyorum

27 Ekim 2025 10:40