SGK Rapor Parasını Ödemiyor

10 Haziran 2024 15:19

1 ay önce motor kazası geçirdim. Kendi imkanlarımla kalktım, kolumda bir ağrı vardı. Hastaneye gittim, kırık çıktı. Trafik kazası geçirdiğim için 1 ay rapor verildi ama SGK bu parayı ödemiyor. Aradım, arşive kaldırılmış kaza tespit tutanağı istiyorlar. Polise ve trafiğe gittim, böyle bir tutanak yok. Bu nasıl bir sistem, anlaşılacak gibi değil. Rapor param ödenmiyor, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

11 Haziran 2024 01:06

28.04.2024 tarihinde motor çukura girdi kaydım ve düştüm kalktım ve kolumda ağrı olduğunu hissettim kendi imkanlarımla hastaneye gittim orada bana röntgen çekildi ve kırık olduğu söylendi ve hastanede kayıtlara trafik kazası olarak geçti 1 ay rapor verildi normal olarak bende rapor parası yatacak diye beklerken aradım dosya arşivlenmiş ve trafik tespit tutanağı olmadan ödeme yapılmıyormuş madem böyle bir şey var niye rapor veriliyor ya da ben trafik polisinin gelmesini mi beklemem gerekiyor kırık kolla mağduriyetimin giderilip rapor ücretimin yatırılmasını istiyorum

Yorumlar (5)

Merhaba iyi günler şu an buna benzer bu durumdayım yaya iken bana araba çarptı direk hastaneye gittik 51 gün raporum var SGK kaza tespit tutanağını istiyor ama o gün öyle bir tutanak tutulmadı yani direk hastaneye gittim şu an ne yapmalıyım ya da siz alabildinz mi nasıl bir yol izliybilirjm yardımcı olursanız sevinirim

Bünyamin

Ya mahkemeye vereceksiniz ya da üzerine soğuk su içeceksiniz ben soğuk su içtim rapor parasını ödemiyorlar kaza tutanağı yoksa SGK kaza tutanağı istiyor

İsmail

Geçmiş olsun. Sanırım benimde durumum aynı olacak. İyi ki senelerdir sigortalı çalışıyoruz dedirtiyorlar insana

İsmail

İlerleme kaydedebildiniz mi? Aynı durum bende de var. 51+30 günlük raporum trafik kazası olarak raporlandığı için trafik tutanağı gerekiyor ama polis ifademde tutanak tutulmadığı yazıyor. İfade tutanağımı teslim ettim dün ve sonucu bekliyorum.

Bünyamin

Hiç kimse dönüş yapmadı CİMER'e bile yazdım sonuç üzerine soğuk su içtim rapor olduğu halde rapor parasını ödemeyen bir sistem

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Rapor Parası Yatmadı

Yanlış Kaydedilen Trafik Kazası Ve SGK Sorunu