SGK GSS Borç Sildirme

SGK GSS Borç Sildirme
09 Eylül 2024 17:10

Bu borcu ödeyemem, devamlı bir işim yok. GSS zorunluluğu kaldırılsın. Hastaneye de uzun zaman gitmedim, 6000 bine yakın borç yansıtılmış. Üniversite mezunuyum, işsizim, ailemle yaşıyorum. GSS zorunlu halden çıkmalı, isteğe göre yapılmalı. Cebimizde evlenip yuva kuracağız, daha devletin bize yardım etmesi gerekiyor.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Erdinç

Ben çalışıyorum, maaşımdan da oluk oluk vergi ve prim kesiyor. Benim de 10 (On) tl gibi seneler öncesine ait bir borcum kalmış. Buna gecikme zamları eklemiş eklemiş ve 29 (Yirmidokuz) tl'ye çıkarmış. Sabah telefonuma SMS geldi 29 lira için icra takibi başlatacaklarmış şaka gibi. Güler misin ağlar mısın. Velhasıl ödedik Allah korusun 29 Lira gibi devasa bir tutarın altından kalkamazdık sonra. :)

Erdinç

29 liranın peşine düşmüşler. Bir yere gitsen kahve içemezsin o parayla. Ödedim gitti. İnsanları rızası olmadan böyle bir sisteme dahil edip borçlandırmak, sonrasında da bu borcu öde yoksa icraya veririz diye SMS atmak neresinden bakarsanız bakın saçmalık.

Sennur
Sennur

Aynı mesaj banada geldi keşke ödemeseydiniz af gelecek diyorlar ben ödemeyi düşünmüyorum yapılandırma yaptırsaydınız oğlum 18 doldurmuş ona da mecbur tutuyorlar boşu boşuna onun da birikti borcu ama ödemeyeceğim

Murat
Murat

Bu GSS borç lari 2022 de silinmişti gecen yıl baktimda borç yok idi şimdi 2013ten borç çıkarmışlar anlamadım affı gerimi aldılar

Mete

Hazinede para bitmiştir murat bey olağan şeyler alıştık

Ömer
Ömer

Çalışıyorsun maaşından vergi kesiyor, çalışmıyorsun GSS borçlandırıyor ama sığınmacıya maaş bağlarlar hastaneler ücretsiz allahım nasıl bir belamı imtihanmı nasıl yöneticiler verdin bize bu nasıl millet zengini para aklar serbest kalır bizim olmayan gelir gelmeyen yerden borçlandırıyorlar vallahi bıktım kendimi asacam artık mezar taşıma kendi ülkesinde rahat edemedi yaşayamadı dersiniz

Mete

Allah büyüktür mazlumun sesini elbet duyacaktır yüce yaradan kimsenin ahı kimsede kalmaz

Fehmiye
Fehmiye

10 bine yakın borç çıkmış daha yeni öğrendim hukuki yollara başvurulucakmış avukat vs çalışmıyorum ödeyecek gücüm yok devlet mecbur tutmuş yapmış benim onayım yok bebeğim ile oryada kalmışım zaten devlet bir yerden veriyor bir yerden alıyor kaldırılsın bu mecburiyet

Tamer
Tamer

Kendinize ait araba ev arsa tarla yoksa siliyorlar zaten kaymakamlığa sosyal hizmetler var dilekçe veriyorsunuz araştırıyor sonradan siliyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi