SGK Fiili Hizmet Süresi

Fatih
07 Haziran 2023 17:12

Kamu görevlileri tescil ve hizmet daire başkanlığı’na
11 Kasım 2013 - 11 Kasım 2014 tarihleri arasında Türk silahlı kuvvetlerinde askerlik görevimi yedek subay olarak yerine getirdim. Kurumunuza askerlik süremden doğan fiili hizmet süresinin, prim gün sayıma eklenmesi ile alakalı kurum evrak kayıtlarına giren 11.08.2022 tarihinde ve 17.01.2023 tarihinde 2 adet dilekçe yazmış bulunmaktayım. Kurumunuz personelleri ile yaptığım en son telefon görüşmesine istinaden askerlik safahat belgesinin eksik olduğunu, Kayseri Kocasinan askerlik şubesine yazı yazıldığını belirttiler. İkâmetgahımın Kayseri’de olması sebebiyle askerlik şubesine gittim ve herhangi bir yazının kendilerine ulaşmadıklarını beyan ettiler, en son 17.01.2023 tarihli dilekçemin ekinde Kayseri Kocasinan askerlik şubesinden temin etmiş olduğum ayrıntılı askerlik terhis belgemi dilekçemin ekinde bilgilerinize sundum. Fakat aradan geçen 10 ay zamana karşın dilekçemin işleme alınıp alınmadığı ile alakalı geri dönüş olmamıştır. Dilekçelerimin dikkate alınarak en kısa zamanda fiili hizmet süresi gün sayısının bağlı bulunduğum sosyal güvenlik merkezine aktarılması ve prim gün sayıma eklenmesi ve ayrıca tarafıma bilgi verilmesi hususunda yardımlarınızı arz ederim. Saygılarımla.

Not : en son 01.06.2023 tarihinde MSB 'den bir evrak geldiği gözükmektedir.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Askerlik Borçlanması Başvurusu
1 Takipçi