SGK Dul Yetim Maaşı Kesintisi

29 Şubat 2024 08:19

Çalışmadığım için babamın emekli maaşından dul ve yetim için yeniden bağlanma talebinde bulundum; ancak benden 32.880 TL gibi yüksek bir rakam kesilmiş. Şu anda 18.987 TL alabileceğimi öğrendim. Bu kesinti nedir? Zaten mağdur durumda olan ve çalışmayan bir kişiye babasının maaşından bu şekilde kesinti yapılması çok üzücü. Annem de babasının maaşına geçti ancak onun maaşı tamamen kesildi. Daha önceki şikayetimde de belirttiğim gibi, hala borç gözüküyor.

29 Şubat 2024 07:56

Babamdan almak istediğim yetim aylığım 8.342 bin tl ödemenin tamamı kesintiye uğradığı için ödeme gönderilmemiştir diye gözüküyor kesintiye neden uğradığı açıklanmamış bunun düzelmesini istiyorum. Ve gözüken 41.223 borç var bu nedir, sürekli maaşa böyle el konulup ben maaş alamayacak mıyım

Işıl
Işıl

SGK dul ve yetim maaşıma zam yapacağına 250 TL mi kesmiş adı üstünde dul ve yetimiz yani fakiriz zaten 4000 lira kime neye yeter bu devirde komik bir rakam bir de kesmiş acınası gerçekten bu ülkede dul ve yetim olmaya gör yaşama hakkın yok

Ugur
Ugur

Çözüm bulabildiniz mi bizde böyle bir sorun yaşıyoruz

Berna

Hayır, 12500 en düşük dendi 3 kuruşa tamah ettiriyorlar üzerine zam geldi dendi zam dahi daha düşük alanın daha fazla.

Maalesef hayır

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Dul Ve Yetim Aylığı
3 Takipçi
Yetim Aylığı Kesintisi
2 Takipçi

SGK Birikmiş Aylık Kesintisi

Hale
15 Mart 2024 20:54
SGK Birikmiş Aylık Kesintisi

SGK Yetim Aylığımın Toplu Ödemesi Kesintiye Uğradı.

Nesibe
24 Şubat 2024 14:13
SGK Yetim Aylığımın Toplu Ödemesi Kesintiye Uğradı.

Yetim Maaşında Haksız Kesinti Ve Bilgilendirme Eksikliği

Agir