Sağlık Ocağında Doktor İlgisizliği Ve Rapor Sorunu

Osman
16 Aralık 2024 10:05

İstinye devlet hastanesinde muayene oldum ve SGK sistemine bağlanamadıkları için rapor aile hekimin yazsın dediler. Sağlık ocağına gittiğimde 8 de orada olması gereken doktor 8.40 da geldi. Benim doktorum G***** bey izinliymiş o hafta bana B*** hanım baktı. Durumumu anlatıp hastanenin SGK ya erişemediğini söyleyip rapor yazmasını rica ettim ama sert ve yüksek bir üslupla rapor vereceğini sana raporu seni muayene eden doktor versin ben vermem eğer vermiyorlarsa başhekime şikayet edersin dedi. Bana niye gaz vermeye çalıştığını anlamadım. Bende o zaman B*** hanım sizde beni muayene edin. Uygun görürseniz rapor yazarsınız deyince sinirlendi. Sen zaten muayene olmuşsun reçeten yazılmış seni burda bir daha muayene edemem dedi. Sağlık ocağı doktoru muayene de yapmayacaksa neden maaş alıyor. Biri bana açıklayabilir mi ben ne kadar yapıcı olmaya çalışsam da kadın sadece benim işimi halletmemeye odaklanmış. Beni muayene bile etmedi şikayetçiyim. Hastasını muayene etmeyecek bir aile hekiminin boşuna orada oturmasına gerek yok.

İrem
12 Temmuz 2023 14:18