Kocaeli SSK Binası

27 Haziran 2024 23:48

Ben bağkurluyum. Aylık ödemem gereken SSK prim borcumu 3aydır ödemekte zorlanıyorum maalesef sistemde gözükmüyor edevlette yok bankalardan ve PTT'den ödeme yapamıyorum borç gözükmüyor. SSK binasına gittiğimde orada sorun yok olarak gözüküyor ama ben ödeme konusunda ödeme yapamıyorum. Nisan ayının ödemesinde SSK binasına gittim düzeldi. Mayıs ve Haziran gözükmüyordu. Mayıs ayını ödedim düzeltildi. Haziran ayını ödemek istiyorum ceza uygulanmasını istemiyorum bugün ayın 27.06.2024 ay sonuna sayılı günler kaldı sizden ricam düzeltin bende ödememi yapayım. Faiz ödemek istemiyorum ayın 20sinden beri sistemde gözüken borç yok. Sistemde 7. Ci ay gözüküyor haziran ayı borcu yok, Nisan, mayıs borcunda yaşadığım sıkıntının aynısı. Düzeltilmesini rica ediyorum. Faiz ödemek istemiyorum

01 Temmuz 2024 13:31

Ben bağkurluyum. Aylık ödemem gereken SSK prim borcumu 4. CÜ ay ödemekte zorlanıyorum maalesef sistemde gözükmüyor edevlette yok bankalardan ve PTT'den ödeme yapamıyorum borç gözükmüyor. SSK binasına gittiğimde orada sorun yok olarak gözüküyor ama ben ödeme konusunda ödeme yapamıyorum. Nisan ayının ödemesinde SSK binasına gittim düzeldi. Mayıs ve Haziran gözükmüyordu. Mayıs ayını ödedim düzeltildi. Haziran ayını ödemek istiyorum ceza uygulanmasını istemiyorum bugün ayın 27.06.2024 ay sonuna sayılı günler kaldı sizden ricam düzeltin bende ödememi yapayım. Faiz ödemek istemiyorum ayın 20sinden beri sistemde gözüken borç yok. Sistemde 7. Ci ay gözüküyor haziran ayı borcu yok, Nisan, mayıs borcunda yaşadığım sıkıntının aynısı. Düzeltilmesini rica ediyorum. Faiz ödemek istemiyorum. [Diye sayfaya yazdım düzeltilmedi şimdi temmuz da gözükmüyor haziranı da ödeyemedim eylül ayı gözüküyor onda da maalesef borcu (11.801.46) olarak gözüküyor 170 de borç normal ödemem gereken olarak gözüküyor ama ödeme noktalarında yok ben haziran ayını ödemek istiyorum faizsiz. Çünkü benim hatam değil. Sistemi düzeltilsin ki bende aylık ödemem gereken paramı ödeyeyim aylık ödemem [5.900 TL]

01 Temmuz 2024 13:38

Düzeltilmedi şimdi temmuz da gözükmüyor haziranı da ödeyemedim eylül ayı gözüküyor onda da maalesef borcu (11.801.46) olarak gözüküyor 170 de borç normal ödemem gereken olarak gözüküyor ama ödeme noktalarında yok ben haziran ayını ödemek istiyorum faizsiz. Çünkü benim hatam değil. Sistemi düzeltilsin ki bende aylık ödemem gereken paramı ödeyeyim aylık ödemem [5.900 TL] lütfen yardımcı olun

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi