Setur Acentasında Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

13 Eylül 2024 20:49

Merhaba, 13.09.2024 tarihinde saat 11.45 gibi Ankara Nata Vega AVM'de yer alan Setur acentasına bilgi almak için uğradım. Kendini S***** olarak tanıtan acente çalışanı bana hizmet vermeyi uygun görmedi. İçeri girip Kıbrıs ve Mısır turları hakkında bilgi almak istiyorum dedim. 'Buyurun, oturun' dedi. Not almak için bir kalem ve kağıt rica ettiğimde bana 'Kağıt kalem hizmetimiz yok, anlaşılan siz diğer turları da gezip karşılaştıracaksınız, bence önce diğer turları gezin, sonra bana gelin' dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. 'Belki diğer turları gezip gelmişimdir' deyince 'Tamam o zaman bilgi verebilirim' dedi ve sonrasında ekleme yaptı: 'Ama karar vermeniz gerek' tarzında bir cümle kullandı. Ben de 'Şu an bilgi alıp eşimle paylaşacağım' dedim. Arkadaş '5 dakika sonra her şey değişebilir' dedi. Yani 'Boşuna anlatmayayım, karar vermeyecekseniz' demeye getirdi. Ben de 'Bırakın ona biz karar verelim' dedim. O da 'Mümkün değil' dedi. Yani ben tur almayacaksam arkadaş bana hizmet veremeyeceğini söylemiş oldu. Anlaşılan arkadaş daha işinin ne olduğunu bilmiyor.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Be To Be Ve Setur Firması Şehir Tanıtma Eksikliği

27 Mayıs 2024 15:59
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Aktarma Ve İptal Cezalarıyla Mağduriyet

06 Aralık 2024 22:12

05 Mart 2025 11:28
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Fazladan Ödeme Yaptık, Ücret İadesi Talebim Var

12 Temmuz 2025 23:11