Ender sonuçtan hiç memnun değil

Seres Servis Sıkıntısı!

Ender
16 Temmuz 2024 16:26

05/07/2024 İstanbul Tuzla Shangyong Seres 3 servisi Şahsuvaroğlu'nda 06 *** 669 plakalı aracımın 20.000 km bakımını yaptırdım. Israrla direksiyon tuşlarında arıza yok dediler. Çalışmayan tuşu gösterdim, A***Bey multimedya güncellemesi yapın dedi. Aracı getirdiler, yine çalışmadığını söyledim. Beni tabir caizse başlarından savarak Samsun'da Kardeşler Oto'dan direksiyon tuşlarını sipariş vermemi söylediler. Samsun'da olmadığını söylediğim halde beni gönderdiler. Samsun'a gelip Oto Kardeşler'e gittiğimde bana, 'Biz Seres 3'e bakmıyoruz, kim dedi? ' dediler. Trabzon'a gitmemi ya da oradan sipariş vermemi söylediler. Numaraları bu: 0 (362) 266 55 83. Mağdurum. İstanbul'dan G**** Bey telefona bakmıyor, izinde olduğunu O***Bey söyledi. A*** Bey'le görüşeyim dedi. Artık ona da ulaşamıyorum. Şahsuvaroğlu'na kızmayacağım da kime kızacağım? 2500 TL aldı. Hiç gitmeseydim bir farkı olmayacaktı herhalde. Yasal haklarımı arayacağım. Gereğinin bilgilerinize arz ederim.

profile profile

İbrahim sonuçtan memnun

SsangYong Şahsuvaroğlu Grup Seres 3 Yetkili Bayii Mağduriyeti

İbrahim
06 Temmuz 2024 18:44
"22Temmuz Pazartesi günü servise davet edildim ve onarım başladı. 29 Temmuz Pazartesi onarım tamamlandı ve aracımı teslim aldım. Tuzla Ymy Otomotiv Servis Müdürü A** Bey ilgisi için teşekkür ederim. Süreç çok uzun sürdü ama sonuç iyi tamamlandı."
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:54

Seres Serviste İlgi Sıfır, Fahiş Parça Fiyatlarıyla Mağduriyet Yaşıyorum

Mahmut
04 Ağustos 2025 12:18
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Mazda Yetkili Servisi Şikayet

01 Ağustos 2024 16:56