Valeryia
19 Kasım 2024 12:18

10 Kasım'da online sipariş verdim. 8003634282. 14 Kasım saat 14.55'te kargo sisteminde belirtildiği üzere sipariş güvenlik tarafından teslim alındı. Akşam 5'te eve döndüğümde hemen kutuyu açtım ve ürünlerden birinin daha önce açılıp kullanıldığını gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım ve hasarlı ürünün fotoğraflarını gönderdim. Fotoğraflar, ürünün yalnızca bir kez denenmediğini, büyük olasılıkla bir mağazada tester olarak kullanıldığını açıkça gösteriyor, ancak sadece online olarak satıldığı belirtiliyor. Fiziksel olarak, kendim kullanmış ve beğenmemiş olsam bile, iki saat içinde ürünü bu şekilde bozamazdım.
Ve bugün bana para iadesi yapmayı reddettiler. Çünkü geldiği kutu hasarlı değildi. Sevgili Sephora bu müşteriye saygısızlık, aldatma ve paramın çalınmasıdır. Zarara uğramamak için açıkça hasarlı malları satıyorsunuz ve ardından çok zorlayıcı nedenlerle iade ve değişimleri reddediyorsunuz.

19 Kasım 2024 14:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Öncelikle güzel günler dileriz. Talepleriniz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Ancak bu süreç içerisinde sizi telefon yolu ile bilgilendirmeye çalışıyoruz fakat tarafınıza ulaşamıyoruz. İlginize ve anlayışınıza ayrıca teşekkür ederiz. Güzel Günler Dileriz Sephora Türkiye

Mina sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 17:34
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
23 Mart 07:26