Sennheiser Momentum 4 Açılmıyor

23 Eylül 2023 07:522.046

1 ay önce almış olduğum Sennheiser momentum 4 kulaklık 1 aydır bağlantı sorunu çekiyorum uygulamayı silip yükleyip düzeliyordu şimdi düzelmiyor. bağlanmıyor. Şarj alıyor ama bluetooth bağlantısı yapamıyorum. Kulaklığım görünmüyor hiçbir şekilde kullanamıyorum

25 Eylül 2023 17:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Furkan Ö, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

25 Eylül 2023 17:26

Sayın Furkan Ö, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz ile ilgili olarak Sennheiser Türkiye ekibimiz bir çözüm oluşturmuş ve 25.09.2023 tarihinde tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlamıştır. Tüm talep, şikayet ve önerileriniz için Canlı Destek sistemi üzerinden bize yazabilirsiniz. Efsanevi Sennheiser sesi ile keyifli günler dileriz. Sennheiser Türkiye Ekibi

Sennheiser Momentum 4 Durduk Yere Ses Gelmiyor

28 Aralık 2023 11:452.897

Sennheiser Momentum 4 kulaklığım, hiçbir şekilde yere düşmesi darbe alması durumu olmamasına rağmen, şu an ses vermiyor....

Sennheiser Senheiser Momentum 4 Bağlanmıyor Ve Açılmıyor

2 Temmuz 2023 18:461.334

"Hemen bana ulaşıp ürün ile alakalı problemi giderdiler kendilerine çok teşekkür ederim beni zor durumda bırakmadılar"

Beklentileri Karşılamayan Sennheiser Momentum 4 Kulaklıkta Bluetooth Sorunu

10 Mayıs 2025 23:11931

"Telefonla arandım ilgili ürün için değişim sözü verdiler müşteri temsilcisi ilgiliydi sağ olsun"

Beklentileri Karşılamayan Sennheiser Momentum 4 Kulaklıkta Bluetooth Sorunu

Tümünü Gör
Sennheiser Sport True Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser SportTrue Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Eray
Sennheiser Lütfen Yardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Sennheiser LütfenYardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Cabbar
Sennheiser True Wireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser TrueWireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Tolga
Sennheiser İlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Sennheiserİlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Ali
Sennheiser Saatlerce Şarj Olmuyor!

SennheiserSaatlerce Şarj Olmuyor!

Muhammed