Sennheiser Kulaklıklarımdan Sağ Kulaklık Şarj Almıyor

21 Temmuz 2023 02:101.012

Merhaba, Sennheiser momentum true wireless 3 kulaklığımın Case şarjı %100 fakat kulaklıkların kendisini şarj etmiyor. Bunun la ilgili ne yapabilirim. Ürünü sıfır aldım hiç kullanılmadı. İade etmeden bir çözümü var mı. Sağ kulaklıkta bu sorunu yaşıyorum sol kulaklık sağlıklı bir şekilde şarj oluyor Sennheiser yardımcı olursa çok sevinirim.

21 Temmuz 2023 11:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Murat B, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

21 Temmuz 2023 11:29

Sayın Murat B, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ile ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz ile ilgili olarak Sennheiser Türkiye ekibimiz bir çözüm oluşturmuş ve 21.07.2023 tarihinde tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlamıştır. Tüm talep, şikayet ve önerileriniz için bize yazabilir ya da bizi arayabilirsiniz. Efsanevi Sennheiser sesi ile keyifli günler dileriz. Sennheiser Türkiye Ekibi

Murat
28 Temmuz 2023 15:30

Ürünü bugün garanti kapsamında servise gönderdim en kısa sürede çözüm bekliyorum teşekkürler

Murat
14 Ağustos 2023 18:30

Cihaz garantiden değişimle gelmiştir teşekkürler.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kulaklık Şarj Etmiyor

11 Temmuz 2023 06:36468

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Şarj Sorunu

26 Haziran 2023 16:40424

"Sennheiser ekibi çok hız hır şekilde, resmi tatil olmasına rağmen benimle iletişime geçti ve sorunuma çözüm odaklı bir bildirim yaptı. Tekrar teşekkürler"

Sennheiser Kulaklık Şarj Olmuyor, Çözüm Bekliyorum

20 Ağustos 2025 12:43869

Sennheiser Momentum True Wireless 3 model kulaklığımda sol kulaklık bir türlü şarj olmuyor ve %10’da kalıyor. Sağ kulakl...

1 Destek

Tümünü Gör
Sennheiser Sport True Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser SportTrue Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Eray
Sennheiser Lütfen Yardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Sennheiser LütfenYardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Cabbar
Sennheiser True Wireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser TrueWireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Tolga
Sennheiser İlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Sennheiserİlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Ali
Sennheiser Saatlerce Şarj Olmuyor!

SennheiserSaatlerce Şarj Olmuyor!

Muhammed