Sennheiser Kulaklık Görüşme Yapılmıyor. Ses Kalitesi Kalitesiz.

Okan
24 Mayıs 2024 19:291.151

Sennheiser cx true wireless kulaklık için büyük bir bedel ödeyerek 6 gün önce aldım. Fakat ürün ile telefon görüşmesi yapılmıyor. Bağlantı kopuyor sürekli sıfırdan bağlantı kuruyorum. Fakat hiçbir değişim yok. Bahsedilen ses kalitesini de sağladığını düşünmüyorum. Firmaya mail ilettim geri dönüşte yok. Bu fiyata piyasada orta kalite 10 kulaklık alırsınız ve konuşabilirsiniz bu ürün bunu nasıl desteklemez anlamıyorum. Sorunumun geri iade olarak gerçekleşmesini bekliyorum.

27 Mayıs 2024 09:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Okan Can K. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ile ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

Garanti Sonrası Kulaklık Arızasına Çözüm Yerine Yüksek Fiyatlı Teklif Sunuldu

Ömürcan
Ömürcan
26 Ekim 2025 20:46394

Sennheiser cx True Wireless kablosuz kulaklığımda yaklaşık 1,5 ay önce sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Sorunun çö...

Sennheiser Birkom Değişim Stoğu Yok

Özgür
Özgür
11 Aralık 2023 15:592.384

2 ay önce aldığım Sennheiser cx True Wireless kulaklığımı 1 hafta önce sol ...

Sennheiser CX Plus True Wireless Bağlantı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Süleyman
Süleyman
30 Ekim 2024 02:29913

"Zehra Hanıma Sennheiser TR (bircom) teşekkür ederim. Ürün ulaşır ulaşmaz incelenmesi tamamlandı değişim sağlandı. Hızlı ve özenli bir yaklaşımla davranıldı"

Sennheiser Cx True Wireless Bağlanma Sorunu

Ferhat
27 Ağustos 2023 02:051.116

"Cihazım yenisiyle değiştirilerek tarafıma gönderildi ve sorun çözüldü. Bu süreçteki ilgilerinden dolayı müşteri temsilcisi Başak Hanım ve Tuğçe Hanım a çok teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Sennheiser Sport True Wireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser Sport TrueWireless Sağ Kulaklık Bağlantı Sorunu

Eray
Sennheiser Lütfen Yardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Sennheiser LütfenYardım Edin Kulaklığımı Çalıştırın!

Cabbar
Sennheiser True Wireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Sennheiser TrueWireless 2 Kulaklık Bağlantı Sorunu

Tolga
Sennheiser İlgisiz Ve Soğuk Tutum!

Sennheiser İlgisiz VeSoğuk Tutum!

Ali
Sennheiser Saatlerce Şarj Olmuyor!

Sennheiser SaatlerceŞarj Olmuyor!

Muhammed