Sennheiser Cx True Wireless Kulaklık Sıkıntısı

Muhammed
15 Temmuz 2024 14:01

Bir senedir Sennheiser cx True Wireless kulaklık kullanıyorum ve yaklaşık olarak 8-9 aydır cihazım ara ara hata verip duruyordu. Bağlantı hatası veren cihazımın son olarak da bir gündür sol kulaklığı çalışmamakta. Kırmızı ve yeşil olarak gözüken ve sürekli yanıp sönen cihaz hiçbir şekilde çalışmıyor. Her türlü açma kapamayı denesem de düzelmedi. Konu ile alakalı bircom'u aradığımda ise Herhangi bir yetkili ile konuşamadım. Beni internet sayfalarına yönlendirdiler. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim yoksa yaşanan durumu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım.

16 Temmuz 2024 09:57 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Muhammed K , Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimle ile ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sennheiser Türkiye ekibi tarafından şikayetiniz ile ilgili en kısa süre içerisinde iletişim numaranızdan size ulaşım sağlanacaktır. Sennheiser Türkiye Ekibi

16 Temmuz 2024 14:52

Ömürcan sonuçtan çok memnun

Ömürcan
06 Temmuz 2024 17:29
"Arkadaşlar ürünü gönderdim, değişim yapıldı. Gerçekten asla yüz üstü bırakmayan bir teknik servis. Süreç şöyle oldu gönderdiğimde garantisi yok diye iade edildi bana ancak benim bu ikinci ürünümdü. İlk ürünümün garantisi bittikten sonra onarılamadığı için indirimle aldığım üründü. Ben alırken 2 yıllık garantisi var diye almıştım. Daha sonrasında iletişime geçtim müşteri temsilcileriyle. Daha öncesinde 2 yıllık garanti yapılacağına dair mailleşmeler ilettiğimde bu hatadan dolayı benim ürünümü garanti kapsamında değerlendireceklerini söylediler ve değiştirdiler. Bilmiyorum buraya Zeynep Hanım mı bakıyor ama çok çok teşekkürlerimi iletiyorum kendisine. Süreçte benimle neredeyse birebir ilgilendi. Ne zaman bağlansam sorunuma çok iyi yaklaştı. Bircom'un garantisini üstlendiği herhangi bir markayı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diye düşünüyorum. Sorunum çözüldü."
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Sennheiser Cx True Wireless Yeşil Kırmızı Işık Sorunu

22 Nisan 2024 16:16
Uğur sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2023 10:27
"Ertesi gün iletişim sağlandı ve sorun çözüldü..teşekkürler"
Eyüp sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2023 15:46
"Çok hızlı ulaşım oldu teşekkür ederim. Sorun çözüldü  "
Doğukan sonuçtan çok memnun

Doğukan
28 Eylül 2023 15:08
"Yardım için teşekkür ederim."