Elif
13 Ocak 2024 12:40

SEG marka çamaşır makinesi
11.12.2023 tarihinden beri arıza kayıt oluşturdum. Makinenin ısıtıcısını rulman Grubu artı kazandan ses geldiğini söylemiştim. Makinenin atölyeye götürdükten sonra ayın 12 26 23 tarihinde bana teslim ettiler. Götürmeden önce su akıtmıyordu hiçbir şekilde fakat atölyeden geri getirdikten sonra ayın birinde tekrar aradım makinemin aşırı su akıtmasından dolayı 01 01 2024te tekrar müşteri hizmetlerini aradım makinenin son durumunu bildirdim eve geldiler kazan giriş hortumunun değişeceğini söylediler garantinin devam etmesine rağmen 1000TL para talep ettiler. Hortumdan delici olmayan çürük oval bir toka çıkardılar. Bunu kullanıcı hatası olarak gösterdiler fakat hortum görseldeki gibi bembeyaz olmuştu. Fakat gelen su komple çekmece bölümünde ki hortumlardan geliyor. Kazanı hiçbir şekilde değiştirmemişler yetmiyormuş gibi iyi bir tamir yapmadıkları için çekmece bölümünden habire su akıyor. Makine normalde 2 kez şu alıyordu fakat sözde tamirden sonra çok su akıttığı için 3 kez su almaya başladı. 1 aydan fazladır defalarca müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etmeme rağmen hiçbir şekilde sorun giderilmedi.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

SEG Çamaşır Makinesi Servis Sorunu Ve Ücret Politikası

Burhan
24 Şubat 2025 14:06

Seval
28 Eylül 2023 16:51
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Çamaşır Makinesi

Nalan