Sefa Veteriner Kliniği (İskenderun) Şikayetçiyim

04 Eylül 2024 00:07

Kedimi İskenderun'da iç dış parazit aşısı için sefa veterinerliğe götürdüm. Buradan daha önce çip almıştım kedime. Kedime nexgard Spectra aşısı yaptılar. Bu ilacı ilk defa gördüm ve şüphelendim hemen araştırdım. Meğer yetişkin köpeklere verilen bir ilaç mış. " Hatta yavru köpeklere ve kedilere verilmez. Sadece köpekler için formüle edilmiştir. Kedilerin metabolizması bu ilacı kaldıramaz. Olumsuz etkilere yol açabilir. Hatta toksik bile olabilir (DNA sına zarar veren bakteri toksik olarak nitelendirilir) Kediler için uygun değil. " diye okudum. Soruyorum şimdi ne yapmalıyım. Bu nasıl veteriner. Bu bilgiyi onun bilmemesi mümkün değil. Bir de 900 lira paramı aldı. Yani kedimi zehirliyor ve üstüne para alıyor benden. Şikayetçiyim. Tabi şikayetimiz dikkate alınırsa. Veterinerler odasına gitsen adamlar kendi adamları olduğu için onlarda görmezden geliyor. Bile bile bir canı zehirliyorlar.

06 Aralık 2024 13:37 (Şikayetten 3 ay sonra)

Sefa
Sefa

Merhaba firma yetkilisi olarak cevap vermek isterim öncelikle hap mı yutturuldu yoksa enseye damla şeklinde mi yoksa hap olarak mı yapıldı iç ve dış parazit. Nexgardın köpek ve kedi versiyonu vardır kedilerde nexgard Combo köpeklerde ise nexgard spectradır. Köpeklere hap olarak yutturulur kedilerde ise enseye damla şeklinde uygulanır bunu izah etmek isterim. Eğer kliniğe kediniz ile geldiyseniz bunun uygulanmış olması mümkün değildir yine olayla ilgili net görüşlerinizi almak isterim 05514244868 numaralı telefondan bize ulaşmanızı rica ederim

Ne Hir
Ne Hir