Hanife sonucu yetersiz buldu

15 Kasım 2024 13:32

Kedimi İstanbul'da, 08.11.24 akşam saat 18 civarında Sefaköy'deki yeni bir veterinere götürdüm. Kedimin sesi kısıktı, sadece röntgen, ultrason ve kan testi yapılması gerektiği söylendi ve 12 bin TL alındı. Testlerle kedimin Covid olduğu, ıslak FIP ve kuru FIP karışımı olduğu söylendi. Serum alması ve tedaviye başlanması gerektiği belirtildi ve 32 bin TL daha alındı. Ancak kedim yemek yiyor, oyun oynuyor ve suyunu içiyordu. Tedavinin 5. günü, bağışıklık sistemini güçlendirecek ilacın 2 şişe daha alınması gerektiği söylendi ve 12 bin TL de ona verdim. Kedimin sadece sesi çıkmıyordu, hareketliydi. Tedavinin 6. günü, Sefaköy'deki Vet Max veterinere götürdüm, çare arıyordum ve orada da Covid testi yapıldı. Covid olmadığı söylendi. Diğer yerden yapılan tedavi protokolünü istedim, kedinin gayet sağlıklı olduğu söylendi. Oradan çıkıp tedavi gördüğümüz yere gittik, sinirli bir şekilde mağdur olan veteriner bana kızıp durdu, 'Sen benim hekimliğime güvenmedin mi, bundan sonra senin psikolojin umurumda değil, 1 günlük tedaviniz kaldı' dedi. İlgilenmedi bile. Beni hem maddi hem manevi yıktı. Kedim sağlıklıyken ıslak FIP ve kuru FIP karışımı dendi.

Veterineryam Kedime Yanlış Tanı Koydular Fip!

01 Aralık 2023 16:02
Veterineryam Kedime Yanlış Tanı Koydular Fip!

27 Kasım 2024 15:35
Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Tedavi İle Mağduriyet
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Ziyareti Sonrası Kedimin Ayağında Ciddi Sorun Yaşandı, İlgisiz Ve Yetersiz Yaklaşım

13 Mayıs 2025 18:30

03 Ekim 2024 23:58