Emir sonuçtan hiç memnun değil

Seat ve Vosmer'den Şikayetçiyim

Emir
03 Eylül 2023 17:56

02/08/23'te Vosmer'den sıfır satın aldığım 35us*** plakalı otomobili periyodik bakım ve yıllık izin için İzmir Vosmer'e bıraktım. Uzun yol yapacağım için aracın ön altından sesler geldiğini belirttim ve detaylı kontrol edilmesini istedim. Servis danışmanı i. K. Hanım, aracı görür görmez lastiklerimin çok kötü durumda olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Yapılan kontrollerde rot başlarının ve rot takımlarının komple değişmesi gerektiği ve sesin bundan kaynaklandığı belirlendi. 17.000 TL ödeyerek 2 gün sonra aracımı aldım, ancak rotasyon yapılan lastiklerim yağ pas içindeydi. Bu durumu belirttim ancak olayı büyütmedim. Aracımı aldıktan sonra bir süre kullanmaya devam ettiğimde sesin hala devam ettiğini fark ettim ve servisi arayarak kayıt oluşturmasını istedim. Ardından izinli olduğum için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Antalya'da aracım başka bir sebepten arıza yaptı ve kurtarıcı ile Alvin servisine götürdüm. Burada 51.000 TL ödeyerek şanzıman arızasını giderdim, ancak ses hala devam ediyor. Servise durumu belirttim ve amortisörlerimin patlak olduğunu ve lastiklerimin iyi durumda olduğunu söylediler.

Ancak Vosmer'de ses nedeniyle başka işlemler yapıldı ve sağlam lastiklerime boşuna ön-arka rotasyon yapıldı. İzmir Vosmer tarafından yanıltıldım. Aradığımda ise e*** Hanım adında biri bana yaklaşık 25 defa amortisörleri kendim patlattığımı ima etti, oysa aracımı aldıktan hemen sonra telefonla arayarak bu durumu belirtmiştim. Hikaye aslında daha detaylı ancak burada sınırlı yazabiliyorum. Seat ve İzmir Vosmer'den şikayetçiyim. Benim cebimdeki paraya göz dikmişler ve gereksiz işlemler yaparak asıl sorunu gözden kaçırdılar. 1 ayda 100.000 TL harcadım ve hala aracımı arızalı kullanıyorum. Sesin gitmesi için 13.000 TL daha fatura çıkarıldı. Bir daha asla Vosmer'e gitmem, sanayide yaptırırım. Vosmer'den 2 tane sıfır araç almış biri olarak mağdur edildim ve kimse ilgilenmiyor. Seat markası arkasında durmuyor. Seat ve Vosmer'den şikayetçiyim.

Kemal
Kemal

Merhaba aynı ses benim araçta da var Seat Ateca yeni aldım 2000 km daha ama bir tıkırtı geliyor sanki şanzımandan gibi siz bulabildiniz mi arızayı

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Seat İbiza Full Link Aktivasyonu İçin İstenen Yüksek Ücret Mağduriyeti

Harun
12 Aralık 2025 17:52
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Düzenli Bakımlı Aracımda Radyatör Arızası Ve İyi Niyet Eksikliği

Muhammet