Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

2023 Seat İbiza Servis Süreci Şikayeti

Emrecan
26 Şubat 2024 11:30

Merhaba,

13.02.2023 tarihinde ilk kilometre bakımı için Erya yetkili servisine bırakmış olduğum 20AJC895 plakalı aracım, servis kontrollerinde şanzımanında yağ kaçağı tespit edildiğinden ötürü hala serviste bulunmaktadır. Sorun, 10 gün sonrasında tespit edildi ve ikame araç servisinde bulunmadığı için tarafıma temin edilemedi. İkinci günden itibaren servise ikame araç talebim karşılık bulmadı. Genel merkezi arayarak ilettiğim talebim herhangi bir işleme tabi tutulmadı. Tarafıma dönüş, bütün şikayetlerime rağmen sadece bir defa yapıldı. Süreç hakkında bilgi verilip 'takibindeyiz' denildi ancak bana herhangi bir yardım sağlanmadı. Onuncu günde servis tarafından aranarak şanzımanımın değişeceği ve parçanın yurt dışından temin edileceği bilgisi verildi. Ayrıca ikame araç için genel merkezden temin edileceği ve tarafıma arama yapılıp teslimat hakkında bilgi verileceği söylendi. Bunun üzerine genel merkezi iki kez arayarak durum hakkında bilgi almak istedim; ancak genel merkezin bu durumdan haberdar olmadığı anlaşıldı. Servisteki aracımın durumu takip edilmiyor ve ikame araç ile ilgili yaşadığım mağduriyet devam ediyor. Servis sürecinden başlayarak genel merkeze uzanan sorunumda müşteri memnuniyeti ve sorun çözümü konusunda bir değer görmediğimi çok rahatlıkla anlayabiliyorum. Doğuş Oto'nun bir araç temini konusunda müşterisini bu denli mağdur ettiğini bizzat tecrübe etmiş bulunuyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim ve tarafıma yetkili bir kişi tarafından dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Emrecan G******
545 ******22

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
08 Mayıs 2025 12:36
Yanlış Yapılan Bakım Ve Tutarsız Fiyatlandırma Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 10:33

2020 Volkswagen Aracımda DSG Sıkıntısı Ve Süreçteki Mağduriyetim