Sapanca Loft Hotel Kötü Hizmet Ve İletişim Eksikliğiyle Hayal Kırıklığı

10 Aralık 2024 17:10

Hayatımda gidip gidebileceğim en kötü yer. Öncelikle, eşimle birlikte hafta sonu tatili yapmak için Instagram'dan fotoğraflara bakarak beğendiğimiz bir yere gittik. Arabamızı park ettik ve içeri giriş yaparken orada çalışan arkadaş, 'Siz eşyalarınızı alabilirsiniz, ' dedi. Gittiğim hiçbir yerde böyle saçma bir şey görmedim. Bir tane bavulu bile bizim almamızı söylediler. Neyse, sonra içeri girdik. Odaya 5 dakika sonra elektrikler gitti. Sorduğumuzda, 'Elektrikler ne zaman gelecek? ' diye, 'Bilmiyoruz, ' dediler. Yarım saat bekledik, elektrik gelmedi. Bir su istedim, şu yarım saatte ancak gelebildi. İçeride sadece bir klima var, kapılar bir parmak açık.

Yapılan muameleler o kadar kötüydü ki, o kadar alakasız bir yerdi ki. Neyse, yarım saat bekledikten sonra parayı iadesi istemek için dışarı çıktım. Çünkü yarım saat dedik, 45 dakika bekledik ve içerisi buz gibi oldu. Elektriklerin ne zaman geleceği belli değil, jeneratör hiçbir şekilde yok. Dışarıya çıktım, bir baktım kimse yok. 4 ya da 5 tane kalma yeri var zaten, onların hepsi bomboştu. Resepsiyona baktım, kimse yok. Mutfak bölümüne baktım, kimse yok. Resmen orayı terk edip gitmişler. Bize verilen bir numara vardı, onu aradım. Dedim ki, 'Böyle böyle, biz çıkmak istiyoruz.' İşte, 'Biz parayı iadesi yapamıyoruz, ' falan dendi. Neyse, bir şekilde parayı iadesi yapıldı ama bunları hep telefonla iletişim kurarak hallettik.

İçeride çalışan bir kişi yok, çalışanların hepsi gitmiş. Elektrik yok, para iadesi yapıldı ve aldık. Bavullarımızı alıp gittik. Herhangi bir muhatap olabileceğimiz kimse yoktu. Biz çıkış yaptıktan sonra bize 1 saat sonra yazıyorlar, 'Arkadaşlar çıkış yapmak için sizi bekliyor.' Ben böyle bir saçmalık görmedim. Hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Resmen zaten akşamları çalışanlar kapıları kilitleyip gidiyormuş. Yani ne güvenlik var ne bir şey. Daha yazacak çok şey var ama ben yazmaya utandım. Yani ben hayatımda böyle kötü bir yer görmedim. Koskoca sen bir işletme açmışsın, nasıl jeneratör olmaz?

18 Temmuz 2025 13:55

Club Familia Elektrik Kesintisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

29 Temmuz 2024 00:18
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Q Premium Resort Otel Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:57