Sante Plus Hastanesi Deneyiminde Temizlik Ve Hizmet Sorunları

05 Aralık 2024 00:48

04/12/2024'de ablama rinoplasti ameliyatı yapılacak olması nedeniyle yatışımızı yapmak için hastaneye geldik. Yaklaşık 1 saat bekletildikten sonra bizi kata çıkardılar ve yatışın olacağı odaya götürdüler. O sırada odadan başka bir hastayı çıkartıp bizi odaya aldılar. Oda çok kirliydi, tuvalette klozet pisti ve büyük tuvalet yapılmış, sifon çekilmemiş haldeydi. Bizi o şekilde odaya aldılar, şok geçirdik.

Bankada hesap açılışı yaparken imzalamadığımız kadar kağıt imzalattılar. Güya özel hastane, 1990'lardan kalma mor çekyatlı kötü kokulu odada kalmayacağımızı belirttiğimizde bizi başka bir odaya aldılar. Akabinde gelen hemşireler bir saat damar yolu açamadılar. Ben şahsen hemşire olduklarına inanmıyorum, bence hasta bakıcılardı.

Odalardaki tuvalette tuvalet kağıdı bile yoktu ve en önemlisi burun estetiği yapılan bir hastanede jel buz yoktu. Parayı alırken iyiler, hizmette kötüler. Madem jel buzunuz yok, hastaya ameliyata gelmeden önce arayıp 'Jel buz almayı unutmayın' demelisiniz. Ben ömrü hayatımda bu kadar kötü bir hastane görmedim.

Buz için hemşire odasına indim, indiğimde arkamdan konuşuyorlardı. 'Avukatmış, savcıymış, banane' deyip kötü bir üslupla konuşuyorlardı. Hemşiresi ayrı, temizlik personeli ayrı hastayla münakaşaya giriyorlar. Oturup dedikodu yapıyorlar. Buranın gerçekten kapatılması gerekiyor.

Elif

80.000 verdim geçen sene ama hiç nefes alamıyorum. Kıkırdak ekledi doktor. Şekil olarak sıkıntı yok herkes beğeniyor. Ama maalesef KBB doktoruna gittim bu yaz. Burun kanadı zayıflamış senin dedi. Kıkırdak yeterli gelmedi galiba. İyi doktora gitmiştim oysa. Moralim çok bozuk resmen boğulacak gibiyim

Ceylan
Ceylan

Doktorunuzun ismi nedir

Elif

Ben de bu hastanede 2 sene önce burun ameliyatı oldum. Doktoru sadece ameliyathanede gördüm. Ameliyat bittiğinde doktor yoktu. Bana da buz verilmedi. Dayak yemiş gibi yüzüm gözüm şişmiş mosmor olmuştum. Tamponlarımı alakasız bir doktor çıkardı. Daha Da kontrole cagirmadilar. Birkaç aya kalmadan burnum çöktü. Burun deliğinin biri küçülmüş biri büyüktü. Bir yıl sonra başka bir doktora revizyon olmak zorunda kaldım.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Sante Plus Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

22 Ocak 2025 13:09

Asya Hastanesi Kötü Hizmet, İlgisiz Çalışan, Zorla Çalışan Hemşire

24 Haziran 2024 11:04
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Şafak Tıp Merkezi (Sultangazi)  Mağduriyeti!

18 Ocak 2025 23:17