Sanica Gömme Rezervuar Sorunu

25 Ekim 2023 01:13

2019 yılında evlenirken eşimin o dönem bekar yaşadığı ve daha önce yaptırmış olduğu gömme rezervuar evlenmemize yakın bozuldu ve servis çağırdık yıl 2023 bir çocuğumuz oldu ve hiçbir zaman düzelmedi sorun. Her zaman su akıtıyor bazen şiddetli denecek kadar çok bazen az ama illa bir su sızıntısı oluyor ve benim anlamadığım o kadar otel ve alışveriş merkezlerinde binlerce insanın dokunduğu sifonlara bir şey olmuyor da Sanica markasının ev için kullandığımız daha doğrusu pek hayrını göremediğimiz ürünü neden bu kadar kötü? Sayın yetkili elemanlarınızı gönderip ürününüzü tercih etmiş olan müşterinizin yani eşimin mağduriyetini gidermeniz gerektiğini düşünüyorum zira 2019 yılında servis geldi. Servis ücreti ödendi ama sorun giderilmedi ve bana illallah geldi. Şakır şukur bu susuzlukta suyun gitmesine ne kadar ürününüzün arkasındasınız ne kadar sahip çıkıyorsunuz. Zamanında o kadar rakip varken sizi seçmiş müşterinize göreceğiz.

16 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Şikayetinizin çözümü için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Yetkili Servis Mağduriyeti

07 Kasım 2023 15:57
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Gömme Rezervuar Su Kaçırma Sorunu Ve Yüksek Faturalar

Aysun
17 Şubat 2025 23:21
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
28 Ekim 2024 23:50

Döndü
07 Şubat 2024 20:29
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
02 Aralık 2023 13:30