Esra sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2024 21:25
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba Öncelikle Enver beye ilgilerinden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim. Bu süreçte sürekli iletişim halindeydi. Her konuda yardımcı oldu. Ürünüm kargoyla firmaya gönderildi, incelendi ve bugün yeni halım geldi. Sorunum çok hızlı bir şekilde çözüldü. Tekrar çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.”

05.11.2023 tarihinde Ankara Sitelerde As Halı mağazasından 2 adet Sanat Halı doku model 3750 halı satın aldık. Halılar geldikten sonra, birinde ip kaçığı vardı. Firmaya gönderdiler ve 20kasımda yenisi geldi. İki hafta kadar önce iyi bir yıkama şirketine yıkatmak için halıları verdik. Geldiğinde boydan boya ip çekilmiş gibi bir görsel vardı. Halı yıkama şirketi, buna sebep olacak bir durumun olmadığını söylediler. Fabrikadan hatalı olduğunu, yıkanınca ortaya çıktığını ve bu halılardan çok şikayet aldıklarını söylediler. As Halı mağazasını aradığımda ise artık Sanat halıyla çalışmadıklarını ve fabrikaya gönderemeyeceklerini söylediler. Yani olan yine tüketiciye oldu. Halının alınıp incelenmesini talep ediyorum. O kadar para verip 1 sene bile kullanamadan bu hale geldi. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

02 Eylül 2024 08:25 (Şikayetten 6 gün sonra)
02 Eylül 2024 11:18

Merhabalar Esra hanımla iletşime geçildi.Ürün fabrikaya istenildi.

02 Eylül 2024 11:58

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Umarım süreç olumlu bir şekilde ilerler.

11 Eylül 2024 22:06

12 Eylül 2024 08:16

Siz değerli müşterilerimizin görüşleri bizler için çok önemlidir.İyi günlerde kullanının Esra hanım iyi günler dileriz.

Festival Halı Hali Yıkama Sorunu

10 Temmuz 2023 13:42
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 11:39
gumussuyu-halilarim-yikama-sonrasi-zarar-gordu-cozum-sunulmadi-6.jpg
gumussuyu-halilarim-yikama-sonrasi-zarar-gordu-cozum-sunulmadi-2.jpg
Demet sonuçtan çok memnun

25 Mart 2024 13:36
"Halimi değişim yaptılar yenisi ile teşekkürler"
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 19:49
Halıdaki Sarı Lekeler Ve Satıcının İlgisizliği
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 23:56
Festival Halı Halı Alışverişinde Mağduriyet