İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Yüz Tanıma Sorunu Ve Cihaz Performans Problemleri

30 Ekim 2024 23:59

TAB a9 Plus modelini aldım, yüz okuma ciddi derecede çok kötü. Avizeye yüzümü iyice yaklaştırıp ciddi bir ışık ile okuyor, öyle tanıyor; başka türlü tanımıyor. Ayrıca yüz tanıtmaya başlarken hemen %80 oluyor ve öyle kalıyor. %80 olması hızlı tanıyor olarak anlaşılmasın. Sorun şu ki, yüz tanımayı aktif edince daha karşısına geçer geçmez yapıyor bunu, yüzü algılamadan. Cebimde avize gezdiremem değil mi? Bu kadar kötü olması normal değil; benim cihazda sorun olma olasılığı nedir? Bariz bir sorun olduğu belli, yardımcı olacak mısınız? Daha cihazı alalı 1 hafta olmadı, nasıl bir süreç izleyeceğim? Sizden cevap bekliyorum. Çok vasat bir durum. Ben, evimde Samsung TV'si olan, 3 tane Bluetooth kablosuz kulaklığı olan, tüm mobil cihazları ekosistemi Samsung markası olan ve artı S9 FE Plus tableti olan biri olarak, hemen arkasından markaya daha da güvenip A9 Plus tablet alan biri olarak, acilen aksiyon alıp sorunumu çözmenizi istiyorum.

31 Ekim 2024 11:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

16 Kasım 2024 03:18

Dönüş yapılmasını bekliyorum 1 sefer aramış ulaşamamışsınız dönüş yapılacak denilmiş ama dönüş olmadı en kısa sürede aramanızı rica ediyorum

14 Ekim 2025 04:05

Merhaba Samsung Galaxy TAB a9+ 8/128GB 11 inç olan cihazda ön kamerasında sorun var daha önce yazdığımı görüyorsunuzdur 1 sene önce yazmışım yüz tanıma olayı görmezden gelmiştim pek de önemsememiştim dedim cihazın performansı bu kadardır herhalde ama bugün aynı özellikleri taşıyan cihaz Samsung TAB a9 aldım 8.7 inç 8GB RAM 128 GB dahili hafızalı olan modeli kamerası çok iyi yüzümü görüyor kusursuz şekilde çalışıyor aynı ortam aynı açı aynı ışık hiçbir fark olmadan denediğimde yüzü okumuyor ayrıca yüzü tanıtırken %80 de takılı kalıyor 11 inç lik olan model bu cihazın değiştirilmesini rica ediyorum gerekirse fark verip 256GB dahili hafızası olan versiyonu ile iyi olur ayrıca cihazı kullanmadım elimde Samsung Galaxy TAB s9 Fe+ 128GB 8GB-12.4 modeli de var oda kusursuz çalışıyor sizden ricam cihazı değişim talep ediyorum ben bu kadar Samsung cihazı ekositem yatırım yapıyorum evimde Samsung makineleri vs 3 tane kablosuz kulaklık busd serisi kulaklık ben bu kadar yatırım yapıp servislerde uğraşamam demek istediğim umarım sorunumu halledersiniz dediğim gibi standart süreçlerden geçmek istemiyorum

Yorumlar (5)

Murat

Cevap için teşekkür ederim. Banyoda ayna üstü LED ve tavan armatürü içinde tek ampul ışığı altında yüz tanıma kayıt etti. Yüz ile açmada herhangi Br ortamda ışıkta sorun yok. Öyle kullanıyorum vallahi. TV yansıtma ile film izleme denemedim daha

Murat

TV ye ekran yansıtma donma problemi yaşıyor musunuz?

İhsan

Kusura bakma buraya pek bakmadım TV yansıtma denemedim umarım çözmüşsünüzdür

Murat

Sorun çözüldü mü acaba? Bende 2 günlük Plus olmayan modeli gün ışığında çift kanat balkon kapısı yanında yüzümü algılamıyor. Servise göndermeye değer mi?

İhsan

Yok maalesef uğraşmamıştım açtığım şikayetde ki cihazın 8.7 inçlik olanını aldım bugün yüzü hemen gördü açtı sorunlu olan cihazı iade edeceğim ya da değişim siz ne yaptınız servise verdiniz mi ben bir cihazın basit hatalardan açılması hoşuma gitmiyor kameradan olan bir hata değişim olmalı

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TAB A9 Plus Tablet Ses Sorunu

26 Mayıs 2024 12:30
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy TAB A9 Plus Dokunmatik Sorunu Ve Yetersiz Servis

13 Şubat 2025 23:49