Samsung Z Fold 5: Yüksek Fiyat, Düşük Performans

24 Kasım 2024 01:07

Samsung z Fold 5 cihazım var. Bu cihazda hiçbir sorun yokken birden bire Wi-Fi, Bluetooth ve mobil veri paylaşım özelliği çalışmamaya başladı. Ürünü alalı daha 7 ay olu Cihazı üst üste 4-5 kez yeniden başlatıyorum, sonunda Wi-Fi ve Bluetooth açılıyor fakat bir süre sonra tekrar devre dışı kalıyor ve açma kapama butonu donuyor. Ağ ayarlarını sıfırladım düzelmedi, bakim modunda yeniden başlattım düzelmedi, fabrika ayarlarına sıfırladım düzelmedi, Samsung servise gönderdim yazılım yüklemişler geldiğinde yine açılmadı yeniden başlattım Wi-Fi açıldı ama sorun değişmemiş ikinci kez servise gidecek umarım bu sefer sorun kökünden çözülür. Araştırdım, benzer problem yaşayan çok kullanıcı varmış, bu konuda Youtube.com da videolar yapılmış... Bu kadar yüksek fiyatlı bir cihazda bu kadar önemli bir fonksiyonun çalışmaması anlaşılır gibi değil. Açmak için üzerine dokunuyorum, fakat semboller donuk kalıyor ve cihaz çevredeki cihazları ve wi fi ağlarını asla algılamıyor... Gerçekten bu cihazı satın aldığım için pişman oldum...

25 Kasım 2024 11:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Kasım 2024 12:15

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

28 Kasım 2024 09:29

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Sefer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Zfold 5 Wi-Fi Bluetooth Mobil Veri Paylaşımı Çalışmıyor

30 Haziran 2024 02:02

Güncelleme Sonrası Galaxy Z Fold 4'te Wi-Fi Ve Bluetooth Sorunu

13 Ekim 09:52
Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Wi-Fi Sorunu İçin Yüksek Ücret Talebi Ve Mağduriyet

13 Eylül 22:43
Şahin sonuçtan çok memnun

Samsung Galaxy Z Fold 4 Wi-Fi & Şarj & Açılmama Sorunu

21 Temmuz 2024 10:58
"Adana Destek Bilişim Proje Servisine telefonu 22 Temmuz Pazartesi Sabah 10'da teslim ettim. Ellerinde parça olmadığından hemen yapamadılar. 24 Temmuz Çarşamba sabah 10'da telefon adresime kargoyla geldi. Kasa, Ekran ve bataryalar değiştirilmiş. Kısa sürede çözüm ürettiklerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım aynı sorun tekrarlanmaz."