Sercan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 15:10

3 aylık Samsung z Fold 4 telefonum, hiçbir darbeye veya başka bir dış faktöre maruz kalmaksızın, elimde video izlerken birden kapandı ve hiçbir şekilde açılmadı. Media Markt tan aldığım için aynı gün getirip teslim ettim. Sonuçta şöyle garantili böyle sağlam, su geçirmez, darbeye dayanıklı bilmem ne diye 43bin tl bedelle satın aldığım bir cihaz. Önce BDH Bilişim ana kart arızasının yanında darbe almış!, ekranı kırık! Diye birkaç kullanıcı hatası ekleyerek 26 bin tamir masrafı çıkardı. Media Markt a teslim ederken cihazın fotoları çekildiği ve ekran kısmında küçük bir çizik harici kırık, çökük vs bir şey olmadığını belgelediğim halde itirazım sonuçsuz kaldı. Cihazı geri istedim. Media Markt personeli cihazın ekranında kırık, darbeye bağlı kasada bir kırık, bir problem olmadığını görünce bir yanlışlık var herhalde deyip cihazı servise 2. Kez gönderdi ama çıkan faturada sonuçta değişmedi. 3 kez müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm. Her defasında size dönüş yapacağız dendi. Yapılan dönüş sadece SMS le 26 bin lira tamir masrafı talep etmek oldu. Bu cihazı daha ucuza spot veya garantisiz almam arasında şu an ile ne fark var çok merak ediyorum. Eşimin iPhone telefonu nu aynı arıza sebebiyle 3-5 günde değiştirmişlerdi. Siz 20 gün boyunca oyalayarak yıldırmak ve tamir bedelini kabul ettirmek niyetindesiniz.

09 Ağustos 2023 16:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sercan
Sercan
09 Ağustos 2023 21:26

444'lü numaranızı 3 kere aradım. Her görüşmenin sonunda aldığım cevap bu yazdığınızla aynı. Sizinle iletişime geçilecek. Yaptığım görüşmeler hep aynı ve sil baştan. Kimse benimle iletişime geçmiyor. Yarın yine bu numarayı arasam, yine sıfırdan derdimi anlatıp, yine sonunda kayıt aldık dönüş yapacağız diyerek telefonu kapatacaksınız. Sorun zaten dönüş yapmamanız

Samsung Z Fold 3 Telefonum Wi-Fi Bağlantısı Yapmıyor Ve Arızalı!

02 Kasım 2023 21:41

Samsung Telefon Galaxy Z Fold 3 Telefonum Wi-Fi Bağlantısı Yapmıyor!

23 Ekim 2023 10:01
Ahmet sonucu yetersiz buldu

31 Ağustos 2023 13:28
Samsung Telefon Samsung Z Fold 4 Katlanır İç Ekranı Garanti Kapsamına Girmiyor Muş.
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 00:00
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ve BDH Bilişim Servis Süreci Ve Ücret Artışı Mağduriyeti

03 Kasım 2025 22:47