Esra sonuçtan çok memnun

Samsung Telefonda Video Çekerken Sesler Çok Cızırtılı Çıkıyor!

09 Mayıs 2024 14:53
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Çözüm için hızlıca dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Sorun güncelleme yaptıktan sonra çözüldü. Fakat her güncelleme geldiğinde böyle sorunlar yaşamaktan endişeliyim. Yine de teşekkürler.”
08 Mayıs 2024 18:21

Mesleğim gereği çok fazla video ve fotoğraf çekiyorum. Bu sebeple kamerası iyi olan bir telefon almak istedim. Araştırmalarım ve tavsiyeler üzerine Samsung Galaxy s24'ü bir Turkcell bayisinden satın aldım. Satın alma işlemi üzerinden sadece 3 gün geçmesine ve telefonun başına herhangi bir kaza gelmemesine rağmen bugün çektiğim videolarda çok bariz bir şekilde cızırtı oldu. Telefonun tüm özelliklerini çok beğenmiştim fakat bu sorun beni son derece üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Samsung yetkililerinden sorunumun bir an önce giderilmesini, giderilemiyorsa da cihaz değişimi talep ediyorum. İyi çalışmalar.

09 Mayıs 2024 15:02 (Şikayetten 9 dakika sonra)

12 Mayıs 2024 17:47

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ses Sorunu Çözülmedi Ve Parçalar Bilgi Verilmeden Değiştirildi

05 Mayıs 18:22

Galaxy S24 Aşırı Isınma Ve Pil Tüketiminde Hızlı Düşüş

30 Mart 02:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Şebeke Ve Şarj Sorunları Çözülmedi Mağdur Oldum

05 Mayıs 16:38